Yankee Candle Midnight Jasmine

votivna sveča 49 g

Yankee Candle Midnight Jasmine votivna sveča 49 g
Yankee Candle Midnight Jasmine votivna sveča 49 g
Yankee Candle Midnight Jasmine votivna sveča 49 g
votivna sveča 49 g
2,13

Koda: YAC0479 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 26. 9. 2018
Darilo za vas
Kupite priljubljene dišave za dom še bolj ugodno. Zdaj za vas imamo 20-% popust na cene blagovnih znamk Teatro Fragranze, Paddywax, Kringle Candle, Culti, Mr&Mrs fragrance in Yankee Candle. V košarici samo vnesite kodo flat20si.
Yankee Candle Midnight Jasmine
votivna sveča 49 g | 2,13

Opis parfuma Yankee Candle Midnight Jasmine

Votivna svečka Yankee Candle Midnight Jasmine čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • cvetlična dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Sestava

Bazne note
grenivka
Srčne note
mošus, pudraste note
Zgornje note
cvet mandarine, grenivka, neroli, orantique

O blagovni znamki Yankee CandleLeta 1969 se je reven ameriški srednješolec Mike Kittredge odločil, da bo svoji mamici podaril za božic ročno izdelano dekorativno svečo. Kljub temu da je uporabil samo navadne stvari, ki jih je na hitro nabral doma (prazno škatlo od mleka, voščenke ...), njegova stvaritev je bila resnično osupljiva. Usoda je želela, da je še pred božičnim večerom to svečo opazila ena ženska iz soseščine in je bila toliko prevzeta, da je talentiranemu mladeniču zanjo ponudila 1 dolar in 36 centov. Takrat se je začela zgodovina blagovne znamke Yankee Candle.

Namen blagovne znamke Yankee Candle je dobavljati na trg izdelke, ki odsevajo njeno strast do lepih vonjev, ki lahko v ljudeh sprožijo močna čustva. Pomembno je dodati, da se ta filozofija splača. Na svojem področju sodi med popoln vrhunec (samo v ZDA ima več kot 18 000 trgovin). Bogata ponudba Yankee Candle vključuje nekoliko tematskih linij od vonjev sadja in začimb vse do vonjev doživetij in življenjskih dogodkov. Ne manjkajo niti posebne edicije, kot je na primer zbirateljska, halloweenska, platinasta in mnogo drugih.

Sveče Yankee Candle vsebujejo najvišjo možno količino aromatičnih olj, ki so pripravljena samo za potrebe tega podjetja. Z njihovo pomočjo v svoj dom enostavno pripeljete odlično in nezamenljivo vzdušje. Kakšno točno bo, ali bo slavnostno, erotično ali relaksacijsko, je odvisno samo od vas. Blagovna znamka Yankee Candle zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti odlično nadišavljen dom, dajejo prednost visoki kakovosti in avtentičnosti ali iščejo lep in hkrati praktičen dodatek za svoj interjer.

Menu