Yankee Candle Midsummer´s Nightdišava za avto obesek + nadomestno polnilo (Geometric)

Yankee Candle Midsummer´s Night dišava za avto obesek + nadomestno polnilo (Geometric)
Yankee Candle Midsummer´s Night dišava za avto obesek + nadomestno polnilo (Geometric)
dišava za avto obesek + nadomestno polnilo (Geometric)
13,84

Koda: YAC04387 | Na zalogi
1
DPD
torek 26. 11. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Yankee Candle Midsummer´s Night
Sestava

Dišave za avto Yankee Candle Midsummer´s Night naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.

Lastnosti:

  • zeliščna aroma
  • sveža dišava

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Zgornje note
lesne note, citrusi, bergamotka, zeliščne note, limeta
Srčne note
žajbelj, bor, sivka
Bazne note
brinove jagode, muškatna kadulja, cedra, vetiver, mah
Vrsta dišave za dom
sveža, zeliščna

O blagovni znamki Yankee Candle

Zamisel o svečah Yankee Candle se je rodila že leta 1969, ko je Mike Kittredge svoji mami za božič podaril svojo lastnoročno izdelano dekorativno svečo. Mama je bila navdušena, prav tako pa tudi cela okolica in Mike je izdelavo sveč nadaljeval. Zaradi velikega uspeha je proizvodnjo kmalu preselil iz svoje garaže v staro papirnico in ustanovil lastno blagovno znamko Yankee Candle.

Od prvega plamena vse do zadnjega dima nudijo sveče Yankee Candle čudovite, trajne in čiste dišave, ki odlično dopolnjujejo vsako notranjost. Sveče vsebujejo veliko količino aromatskih olj in naravnih izvlečkov. Vsaka od eteričnih esenc spominja na pristno sestavino, kraj ali doživetje, ki je vir navdiha. Kakšno ozračje prikliče v vašem domu – sproščujoče, praznično ali osvežujoče – je odvisno le od vaše izbire.

Darilo te znamke razveseli zares vsakega, priljubljene so posebne božične izdaje Yankee Candle, voski Yankee Candle, darilni kompleti Yankee Candle ali dišave za avto Yankee Candle.

Danes je blagovna znamka najbolj znan proizvajalec dišečih sveč in dišav za dom. Najdete jo lahko v 20 državah sveta in samo v ZDA ima več kot 18 tisoč trgovin. Vse pa se je začelo z enim darilom za mamo.

Recenzija Yankee Candle Midsummer´s Night