Yankee Candle Midsummer´s Night

dišava za avto za obešanje

Yankee Candle Midsummer´s Night dišava za avto   za obešanje
Yankee Candle Midsummer´s Night dišava za avto   za obešanje
Yankee Candle Midsummer´s Night dišava za avto   za obešanje
dišava za avto za obešanje
5,99

Koda: YAC0813 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Yankee Candle Midsummer´s Night
dišava za avto za obešanje | 5,99

Opis parfuma Yankee Candle Midsummer´s Night

Dišave za avto Yankee Candle Midsummer´s Night naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.

Lastnosti:

  • topla dišava

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Bazne note
brinove jagode, cedra, mah, muškatna kadulja, vetiver
Srčne note
sivka, žajbelj
Zgornje note
bergamotka, citrusi, lesne note, limeta, zeliščne note
Vrsta dišave za dom
sveža

O blagovni znamki Yankee Candle

Zamisel o svečah Yankee Candle se je rodila že leta 1969, ko je Mike Kittredge svoji mami za božič podaril svojo lastnoročno izdelano dekorativno svečo. Mama je bila navdušena, prav tako pa tudi cela okolica in Mike je izdelavo sveč nadaljeval. Zaradi velikega uspeha je proizvodnjo kmalu preselil iz svoje garaže v staro papirnico in ustanovil lastno blagovno znamko Yankee Candle.

Od prvega plamena vse do zadnjega dima nudijo sveče Yankee Candle čudovite, trajne in čiste dišave, ki odlično dopolnjujejo vsako notranjost. Sveče vsebujejo veliko količino aromatskih olj in naravnih izvlečkov. Vsaka od eteričnih esenc spominja na pristno sestavino, kraj ali doživetje, ki je vir navdiha. Kakšno ozračje prikliče v vašem domu – sproščujoče, praznično ali osvežujoče – je odvisno le od vaše izbire.

Darilo te znamke razveseli zares vsakega, priljubljene so posebne božične izdaje Yankee Candle, voski Yankee Candle, darilni kompleti Yankee Candle ali dišave za avto Yankee Candle.

Danes je blagovna znamka najbolj znan proizvajalec dišečih sveč in dišav za dom. Najdete jo lahko v 20 državah sveta in samo v ZDA ima več kot 18 tisoč trgovin. Vse pa se je začelo z enim darilom za mamo.

Ocena Yankee Candle Midsummer´s Night

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!
free delivery