Yankee Candle Misty Mountainsvosek za aroma lučko

Yankee Candle Misty Mountains vosek za aroma lučko
Yankee Candle Misty Mountains vosek za aroma lučko
22 g
2,25

Koda: YAC1858 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Yankee Candle Misty Mountains vosek za aroma lučko 22 g
| 1 kos | 2,25
Darilo za vas
Popust v višini 15 % na cene vseh parfumov boste dobili, če v košarici vnesete kodo 15si. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
torek 19. 11. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Yankee Candle Misty Mountains
Sestava

Vosek za v aromatične svetilke Yankee Candle Misty Mountains je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.

Lastnosti:

  • zračno čista dišava
  • zeliščna aroma

Navodilo za uporabo:
Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Zgornje note
meta, bor
Srčne note
sivka
Bazne note
cedra, vetiver, pačuli
Vrsta dišave za dom
čista, zeliščna

O blagovni znamki Yankee Candle

Zamisel o svečah Yankee Candle se je rodila že leta 1969, ko je Mike Kittredge svoji mami za božič podaril svojo lastnoročno izdelano dekorativno svečo. Mama je bila navdušena, prav tako pa tudi cela okolica in Mike je izdelavo sveč nadaljeval. Zaradi velikega uspeha je proizvodnjo kmalu preselil iz svoje garaže v staro papirnico in ustanovil lastno blagovno znamko Yankee Candle.

Od prvega plamena vse do zadnjega dima nudijo sveče Yankee Candle čudovite, trajne in čiste dišave, ki odlično dopolnjujejo vsako notranjost. Sveče vsebujejo veliko količino aromatskih olj in naravnih izvlečkov. Vsaka od eteričnih esenc spominja na pristno sestavino, kraj ali doživetje, ki je vir navdiha. Kakšno ozračje prikliče v vašem domu – sproščujoče, praznično ali osvežujoče – je odvisno le od vaše izbire.

Darilo te znamke razveseli zares vsakega, priljubljene so posebne božične izdaje Yankee Candle, voski Yankee Candle, darilni kompleti Yankee Candle ali dišave za avto Yankee Candle.

Danes je blagovna znamka najbolj znan proizvajalec dišečih sveč in dišav za dom. Najdete jo lahko v 20 državah sveta in samo v ZDA ima več kot 18 tisoč trgovin. Vse pa se je začelo z enim darilom za mamo.

Recenzija Yankee Candle Misty Mountains

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!