Yankee Candle Pain au Raisin

dišeča sveča 104 g Classic majhna

Yankee Candle Pain au Raisin dišeča sveča  104 g Classic majhna
Yankee Candle Pain au Raisin dišeča sveča  104 g Classic majhna
Yankee Candle Pain au Raisin dišeča sveča  104 g Classic majhna
104 g
14,05

Koda: YAC0399 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek, 21. 9. 2018
Yankee Candle Pain au Raisin
104 g | 14,05

Opis parfuma Yankee Candle Pain au RaisinOpis:

Dišeča sveča Yankee Candle Pain au Raisin spominja na vonj okusnih kvašenih polžev z vaniljevo kremo in rozinami, ki so pravkar izvlečeni iz pečice. Uživajte v resnično nasičeni in intenzivni aromi rozin, ki so namočene v konjaku in zmešane z maslenim vaniljevim testom, ki je posipano s cimetom in spečeno v pečici. Aroma sveče Yankee Candle Pain au Raisin vam domov pripelje resnično udobno vzdušje. Življenjska doba sveče je 110–150 ur. Parafin je enakomerno nadišavljen in stenj je ročno zravnan.

Navodilo za uporabo:

Pazite, da ima stenj sveče vedno dolžino 3–5 mm. V primeru, da se med gorenjem pojavi dim ali črna gobica na koncu stenja, plamen upihnite in stenj prirežite. Odstranite s stenja vse zgorele ostanke in svečo ponovno prižgite. Če ostaja samo 1,5 cm visoka plast voska, priporočamo, da sveče ne uporabljate več. S tem lahko preprečite morebitno poškodovanje površine pod svečo. Dišeča sveča najbolj enakomerno gori, če vosek pustite raztopiti vedno vse do kraja stekleničke. Hkrati se bo na ta način vonj sproščeval najbolj intenzivno. Sveče nikoli ne kurite v prepihu ali na neravni površini. Ni priporočljivo, da svečo kurite dlje kot 4 ure. Idealno je potem svečo pustiti 2 uri ohladiti. Goreče sveče ne puščajte brez nadzora in v dosegu otrok ali živali.

Pomembno opozorilo

Izdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne na visoke temperature. Če je dolžina stenja daljša od 5 mm, ga obrežite. Prepričajte se, da je sveča/vosek dovolj oddaljena od vseh gorljivih materialov oziroma virov toplote (TV, radiatorji). Goreče sveče/voska ne premikajte. Hranite izven dosega otrok in domačih živali. Če so prisotne osebe, ki so občutljive na vonjave, je izdelek potrebno uporabljati previdno.

O blagovni znamki Yankee CandleLeta 1969 se je reven ameriški srednješolec Mike Kittredge odločil, da bo svoji mamici podaril za božic ročno izdelano dekorativno svečo. Kljub temu da je uporabil samo navadne stvari, ki jih je na hitro nabral doma (prazno škatlo od mleka, voščenke ...), njegova stvaritev je bila resnično osupljiva. Usoda je želela, da je še pred božičnim večerom to svečo opazila ena ženska iz soseščine in je bila toliko prevzeta, da je talentiranemu mladeniču zanjo ponudila 1 dolar in 36 centov. Takrat se je začela zgodovina blagovne znamke Yankee Candle.

Namen blagovne znamke Yankee Candle je dobavljati na trg izdelke, ki odsevajo njeno strast do lepih vonjev, ki lahko v ljudeh sprožijo močna čustva. Pomembno je dodati, da se ta filozofija splača. Na svojem področju sodi med popoln vrhunec (samo v ZDA ima več kot 18 000 trgovin). Bogata ponudba Yankee Candle vključuje nekoliko tematskih linij od vonjev sadja in začimb vse do vonjev doživetij in življenjskih dogodkov. Ne manjkajo niti posebne edicije, kot je na primer zbirateljska, halloweenska, platinasta in mnogo drugih.

Sveče Yankee Candle vsebujejo najvišjo možno količino aromatičnih olj, ki so pripravljena samo za potrebe tega podjetja. Z njihovo pomočjo v svoj dom enostavno pripeljete odlično in nezamenljivo vzdušje. Kakšno točno bo, ali bo slavnostno, erotično ali relaksacijsko, je odvisno samo od vas. Blagovna znamka Yankee Candle zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti odlično nadišavljen dom, dajejo prednost visoki kakovosti in avtentičnosti ali iščejo lep in hkrati praktičen dodatek za svoj interjer.

Menu