Yankee CandlePastel Hues White keramična aroma lučka

Yankee Candle Pastel Hues White keramična aroma lučka
Yankee Candle Pastel Hues White keramična aroma lučka
7,40

Na zalogi | Koda: YAC07353
1
DPD
četrtek 27. 1. 2022
Osebni prevzem
četrtek 27. 1. 2022

Aromatična svetilka Yankee Candle Pastel Hues White v samo nekaj minutah v vašem domu ustvari prijetno vzdušje. Prijetno osvetli notranje prostore, zahvaljujoč možnosti menjavanja dišav pa si lahko vsakič pričarate vzdušje točno po vaših željah.

Navodilo za uporabo:
V posodico nakapajte eterično olje ali vstavite vosek. V spodnji del aromatične svetilke vstavite čajno svečko in jo prižgite. Pustite, da toplota raztopi vosek oziroma sprosti dišavo iz olja. Preden izdelek za daljši čas primete v roko, pustite, da se vosek ali eterično olje povsem ohladi. Če vosek ali eterično olje poide, takoj upihnite čajno svečko in pustite, da se aromatična svetilka povsem ohladi, preden znova dopolnite posodico. Izdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Prepričajte se, da je aromatična svetilka dovolj oddaljena od vseh gorljivih materialov ali drugih virov toplote. Ko svetilka gori, je ne premikajte. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Sestava

Material
keramika
Vrsta aroma lučke
za vosek ali olje

Zamisel o svečah Yankee Candle se je rodila že leta 1969, ko je Mike Kittredge svoji mami za božič podaril svojo lastnoročno izdelano dekorativno svečo. Mama je bila navdušena, prav tako pa tudi cela okolica in Mike je izdelavo sveč nadaljeval. Zaradi velikega uspeha je proizvodnjo kmalu preselil iz svoje garaže v staro papirnico in ustanovil lastno blagovno znamko Yankee Candle.

Od prvega plamena vse do zadnjega dima nudijo sveče Yankee Candle čudovite, trajne in čiste dišave, ki odlično dopolnjujejo vsako notranjost. Sveče vsebujejo veliko količino aromatskih olj in naravnih izvlečkov. Vsaka od eteričnih esenc spominja na pristno sestavino, kraj ali doživetje, ki je vir navdiha. Kakšno ozračje prikliče v vašem domu – sproščujoče, praznično ali osvežujoče – je odvisno le od vaše izbire.

Darilo te znamke razveseli zares vsakega, priljubljene so posebne božične izdaje Yankee Candle, voski Yankee Candle, darilni kompleti Yankee Candle ali dišave za avto Yankee Candle.

Danes je blagovna znamka najbolj znan proizvajalec dišečih sveč in dišav za dom. Najdete jo lahko v 20 državah sveta in samo v ZDA ima več kot 18 tisoč trgovin. Vse pa se je začelo z enim darilom za mamo.