Yankee Candle Scenterpiece Noah električna aroma lučka s časovnikom (Grey)

Yankee Candle Scenterpiece  Noah električna aroma lučka s časovnikom (Grey)
Yankee Candle Scenterpiece  Noah električna aroma lučka s časovnikom (Grey)
Brezplačna dostava
28,55

Koda: YAC04156 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 17. 5. 2021

Opis Yankee Candle Scenterpiece Noah
Sestava

Električna aroma lučka Yankee Candle Scenterpiece Noah prinaša dišeče doživetje in vaš dom bo še dolgo dišal. Zahvaljujoč polnilom, ki jih lahko poljubno menjate, bo v vaših prostorih vedno vzdušje, kot si ga sami želite.

Navodilo za uporabo:
Izdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Prepričajte se, da je aromatična svetilka dovolj oddaljena od vseh gorljivih materialov ali drugih virov toplote. Ko svetilka gori, je ne premikajte. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Vrsta napajanja
omrežno
Material
keramika
Vrsta aroma lučke
električna

O blagovni znamki Yankee Candle

Zamisel o svečah Yankee Candle se je rodila že leta 1969, ko je Mike Kittredge svoji mami za božič podaril svojo lastnoročno izdelano dekorativno svečo. Mama je bila navdušena, prav tako pa tudi cela okolica in Mike je izdelavo sveč nadaljeval. Zaradi velikega uspeha je proizvodnjo kmalu preselil iz svoje garaže v staro papirnico in ustanovil lastno blagovno znamko Yankee Candle.

Od prvega plamena vse do zadnjega dima nudijo sveče Yankee Candle čudovite, trajne in čiste dišave, ki odlično dopolnjujejo vsako notranjost. Sveče vsebujejo veliko količino aromatskih olj in naravnih izvlečkov. Vsaka od eteričnih esenc spominja na pristno sestavino, kraj ali doživetje, ki je vir navdiha. Kakšno ozračje prikliče v vašem domu – sproščujoče, praznično ali osvežujoče – je odvisno le od vaše izbire.

Darilo te znamke razveseli zares vsakega, priljubljene so posebne božične izdaje Yankee Candle, voski Yankee Candle, darilni kompleti Yankee Candle ali dišave za avto Yankee Candle.

Danes je blagovna znamka najbolj znan proizvajalec dišečih sveč in dišav za dom. Najdete jo lahko v 20 državah sveta in samo v ZDA ima več kot 18 tisoč trgovin. Vse pa se je začelo z enim darilom za mamo.

Recenzija Yankee Candle Scenterpiece Noah