Yankee Candle Shea Butterdišeči obesek za v avto Classic

Yankee Candle Shea Butter dišeči obesek za v avto Classic
Yankee Candle Shea Butter dišeči obesek za v avto Classic
3,59

Koda: YAC04469 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Vse izdelke kategorije Parfumi za dom kupite za 15 % ceneje. V košarici vnesite kodo si15home.
DPD
ponedeljek 16. 12. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Yankee Candle Shea Butter
Sestava

Dišeči obesek za v avto Yankee Candle Shea Butter je idealen dodatek za odišavljanje vozila ali manjšega prostora. S pomočjo praktične vrvice ga obesite na želeno mesto in ves čas vožnje uživajte v prijetni aromi.

Lastnosti:

  • čista pudrasta dišava

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Zgornje note
pomaranča, bergamotka
Srčne note
jasmin, vanilijeva orhideja
Bazne note
beli mošus, les gvajaka
Aktivne snovi
karitejevo maslo
Vrsta dišave za dom
čista

O blagovni znamki Yankee Candle

Zamisel o svečah Yankee Candle se je rodila že leta 1969, ko je Mike Kittredge svoji mami za božič podaril svojo lastnoročno izdelano dekorativno svečo. Mama je bila navdušena, prav tako pa tudi cela okolica in Mike je izdelavo sveč nadaljeval. Zaradi velikega uspeha je proizvodnjo kmalu preselil iz svoje garaže v staro papirnico in ustanovil lastno blagovno znamko Yankee Candle.

Od prvega plamena vse do zadnjega dima nudijo sveče Yankee Candle čudovite, trajne in čiste dišave, ki odlično dopolnjujejo vsako notranjost. Sveče vsebujejo veliko količino aromatskih olj in naravnih izvlečkov. Vsaka od eteričnih esenc spominja na pristno sestavino, kraj ali doživetje, ki je vir navdiha. Kakšno ozračje prikliče v vašem domu – sproščujoče, praznično ali osvežujoče – je odvisno le od vaše izbire.

Darilo te znamke razveseli zares vsakega, priljubljene so posebne božične izdaje Yankee Candle, voski Yankee Candle, darilni kompleti Yankee Candle ali dišave za avto Yankee Candle.

Danes je blagovna znamka najbolj znan proizvajalec dišečih sveč in dišav za dom. Najdete jo lahko v 20 državah sveta in samo v ZDA ima več kot 18 tisoč trgovin. Vse pa se je začelo z enim darilom za mamo.

Recenzija Yankee Candle Shea Butter