Yankee Candle Shea Butter

vosek za aroma lučko 22 g

Yankee Candle Shea Butter vosek za aroma lučko  22 g
Yankee Candle Shea Butter vosek za aroma lučko  22 g
Razprodaja
2,25

Prihranite 34%
vosek za aroma lučko 22 g
1,48

Koda: YAC0409 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
petek 26. 7. 2019
Yankee Candle Shea Butter
vosek za aroma lučko 22 g | 1,48

Opis parfuma Yankee Candle Shea Butter

Vosek za v aromatične svetilke Yankee Candle Shea Butter je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.

Lastnosti:

  • topla dišava

Navodilo za uporabo:
Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.

Sestava

Aktivne snovi
karitejevo maslo
Vrsta dišave za dom
čista

O blagovni znamki Yankee Candle

Zamisel o svečah Yankee Candle se je rodila že leta 1969, ko je Mike Kittredge svoji mami za božič podaril svojo lastnoročno izdelano dekorativno svečo. Mama je bila navdušena, prav tako pa tudi cela okolica in Mike je izdelavo sveč nadaljeval. Zaradi velikega uspeha je proizvodnjo kmalu preselil iz svoje garaže v staro papirnico in ustanovil lastno blagovno znamko Yankee Candle.

Od prvega plamena vse do zadnjega dima nudijo sveče Yankee Candle čudovite, trajne in čiste dišave, ki odlično dopolnjujejo vsako notranjost. Sveče vsebujejo veliko količino aromatskih olj in naravnih izvlečkov. Vsaka od eteričnih esenc spominja na pristno sestavino, kraj ali doživetje, ki je vir navdiha. Kakšno ozračje prikliče v vašem domu – sproščujoče, praznično ali osvežujoče – je odvisno le od vaše izbire.

Darilo te znamke razveseli zares vsakega, priljubljene so posebne božične izdaje Yankee Candle, voski Yankee Candle, darilni kompleti Yankee Candle ali dišave za avto Yankee Candle.

Danes je blagovna znamka najbolj znan proizvajalec dišečih sveč in dišav za dom. Najdete jo lahko v 20 državah sveta in samo v ZDA ima več kot 18 tisoč trgovin. Vse pa se je začelo z enim darilom za mamo.

Ocena Yankee Candle Shea Butter

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!