Yankee Candle Sparkling Cinnamondišava za avto

Yankee Candle Sparkling Cinnamon dišava za avto
Yankee Candle Sparkling Cinnamon dišava za avto
dišava za avto

Koda: YAC1485 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Vse izdelke kategorije Parfumi za dom kupite za 15 % ceneje. V košarici vnesite kodo si15home.
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Yankee Candle Sparkling Cinnamon
Sestava

Dišave za avto Yankee Candle Sparkling Cinnamon naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.

Lastnosti:

  • začinjena aroma

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Zgornje note
cimet
Srčne note
kardamom, nageljnove žbice
Bazne note
cedra, lovorov list
Vrsta dišave za dom
začimbna

O blagovni znamki Yankee Candle

Zamisel o svečah Yankee Candle se je rodila že leta 1969, ko je Mike Kittredge svoji mami za božič podaril svojo lastnoročno izdelano dekorativno svečo. Mama je bila navdušena, prav tako pa tudi cela okolica in Mike je izdelavo sveč nadaljeval. Zaradi velikega uspeha je proizvodnjo kmalu preselil iz svoje garaže v staro papirnico in ustanovil lastno blagovno znamko Yankee Candle.

Od prvega plamena vse do zadnjega dima nudijo sveče Yankee Candle čudovite, trajne in čiste dišave, ki odlično dopolnjujejo vsako notranjost. Sveče vsebujejo veliko količino aromatskih olj in naravnih izvlečkov. Vsaka od eteričnih esenc spominja na pristno sestavino, kraj ali doživetje, ki je vir navdiha. Kakšno ozračje prikliče v vašem domu – sproščujoče, praznično ali osvežujoče – je odvisno le od vaše izbire.

Darilo te znamke razveseli zares vsakega, priljubljene so posebne božične izdaje Yankee Candle, voski Yankee Candle, darilni kompleti Yankee Candle ali dišave za avto Yankee Candle.

Danes je blagovna znamka najbolj znan proizvajalec dišečih sveč in dišav za dom. Najdete jo lahko v 20 državah sveta in samo v ZDA ima več kot 18 tisoč trgovin. Vse pa se je začelo z enim darilom za mamo.

Recenzija Yankee Candle Sparkling Cinnamon