Yankee Candle Tropical Jungle

vosek za aroma lučko 22 g

Yankee Candle Tropical Jungle vosek za aroma lučko  22 g
Yankee Candle Tropical Jungle vosek za aroma lučko  22 g
Yankee Candle Tropical Jungle vosek za aroma lučko  22 g
22 g
2,92

Koda: YAC1846 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 26. 9. 2018
Yankee Candle Tropical Jungle
22 g | 2,92

Opis parfuma Yankee Candle Tropical Jungle

Vosek za v aromatične svetilke Yankee Candle Tropical Jungle je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.

Lastnosti:

  • poletna dišava
  • sladka aroma
  • sadna dišava

Navodilo za uporabo:
Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih. Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov.

Sestava

Bazne note
hibiskus, palmovi listi, papaja
Srčne note
sladkorni trs, vanilija
Zgornje note
limeta, pomelo

O blagovni znamki Yankee CandleLeta 1969 se je reven ameriški srednješolec Mike Kittredge odločil, da bo svoji mamici podaril za božic ročno izdelano dekorativno svečo. Kljub temu da je uporabil samo navadne stvari, ki jih je na hitro nabral doma (prazno škatlo od mleka, voščenke ...), njegova stvaritev je bila resnično osupljiva. Usoda je želela, da je še pred božičnim večerom to svečo opazila ena ženska iz soseščine in je bila toliko prevzeta, da je talentiranemu mladeniču zanjo ponudila 1 dolar in 36 centov. Takrat se je začela zgodovina blagovne znamke Yankee Candle.

Namen blagovne znamke Yankee Candle je dobavljati na trg izdelke, ki odsevajo njeno strast do lepih vonjev, ki lahko v ljudeh sprožijo močna čustva. Pomembno je dodati, da se ta filozofija splača. Na svojem področju sodi med popoln vrhunec (samo v ZDA ima več kot 18 000 trgovin). Bogata ponudba Yankee Candle vključuje nekoliko tematskih linij od vonjev sadja in začimb vse do vonjev doživetij in življenjskih dogodkov. Ne manjkajo niti posebne edicije, kot je na primer zbirateljska, halloweenska, platinasta in mnogo drugih.

Sveče Yankee Candle vsebujejo najvišjo možno količino aromatičnih olj, ki so pripravljena samo za potrebe tega podjetja. Z njihovo pomočjo v svoj dom enostavno pripeljete odlično in nezamenljivo vzdušje. Kakšno točno bo, ali bo slavnostno, erotično ali relaksacijsko, je odvisno samo od vas. Blagovna znamka Yankee Candle zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti odlično nadišavljen dom, dajejo prednost visoki kakovosti in avtentičnosti ali iščejo lep in hkrati praktičen dodatek za svoj interjer.

Menu