Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Concealerkorektor z visoko prekrivnostjo

Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Concealer korektor z visoko prekrivnostjo
Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Concealer korektor z visoko prekrivnostjo

Opis izdelka Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Concealer
Lastnosti

Korektor Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Concealer prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz.

Lastnosti:

  • izenačuje odtenek kože
  • visoko pigmentiran
  • dolgo obstojen učinek
  • kremasta tekstura
  • enostavno se nanaša

Navodilo za uporabo:
Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože. Temnejše odtenke nanašajte na globine v obrazu, osvetljevalec pa na mesta, ki jih želite poudariti.

Lastnosti

Konsistenca
fluid
Učinek
korektivni

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.

Recenzija Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Concealer