Yves Saint Laurent Black Opium Intensedarilni set (limitirana edicija) za ženske

Yves Saint Laurent Black Opium Intense darilni set (limitirana edicija) za ženske
Yves Saint Laurent Black Opium Intense darilni set (limitirana edicija) za ženske
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
163,00

Prihranite 33%
110,00

Koda: LAM10064 | Na zalogi

Black Opium Intense parfumska voda 90 ml + Eyeliner Effet Faux Cils Shocking tekoče črtalo v peresu 1 ml + Touche Eclat Le Teint posvetlitvena podlaga 5 ml + Mascara Volume Effet Faux Cils maskara z učinkom umetnih trepalnic 2 ml

1
DPD
torek 2. 6. 2020

Opis parfuma Yves Saint Laurent Black Opium Intense
Sestava

Nič ne bo razveselilo vaše najbližje tako kot njihova priljubljena dišava. Prav zdaj jo lahko podarite v lepem setu, ki je nastal v okviru sodelovanja Notina z blagovno znamko Yves Saint Laurent. Poleg ikonične dišave se v setu skrivata še dve darili, ki veselje zagotovo še pomnožita.

Sestava dišave
Uvodni toni so posvečeni modremu absintu. Srčne note dišave preveva absolut iz arabskega jasmina, ki ga dopolnjujeta cvet pomarančevca in sladki koren. Skupaj se prepletajo v čuten in topel eksotično akord. V baznih notah ne manjka niti legendarna nota kave, skupna celotni kolekciji Black Opium. V tej sestavi se ji pridružujeta sandalovina in kremna vanilja.

Sestava

Vrsta dišave
orientalske
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.

Recenzija Yves Saint Laurent Black Opium Intense