Yves Saint Laurent Couture Brow Slimvodoodporen svinčnik za obrvi

Yves Saint Laurent Couture Brow Slim vodoodporen svinčnik za obrvi
Yves Saint Laurent Couture Brow Slim vodoodporen svinčnik za obrvi
odtenek 4 Brun Granite 0,05 g

Koda: YSL4944 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Z oddajo soglašate z obdelavo e-naslova za namene obveščanja o dostopnosti izbranega artikla s strani družbe Notino s.r.o. do posredovanja takšnega e-sporočila oziroma največ za eno leto. Upravičeni ste, da svoje soglasje kadar koli prekličete. Več informacij je na voljo v načelih varstva osebnih podatkov.​.

Opis izdelka Yves Saint Laurent Couture Brow Slim
Lastnosti

Vodoodporni svinčnik za obrvi Yves Saint Laurent Couture Brow Slim vam omogoča natančno izrisati obrvi in zagotavlja celodnevni brezhiben videz le-teh.

Lastnosti:

  • ultra tanka konica svinčnika zagotavlja največjo natančnost
  • ne razmaže se in je dolgo obstojen
  • zaradi izvlečnega mehanizma se enostavno uporablja
  • nikoli ga ni treba šiliti
  • krtačka briše ostre črte in obrvi oblikuje

Kako nanašati:
Obrvi začnite poudarjati z notranje strani s kratkimi in rahlimi potezami. Postopoma pojdite vse do zunanje strani in obrvi popolnite. S krtačko obrvi počešete in uredite v želeno obliko.

Lastnosti

Učinek
vodoodpornost

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.

Recenzija Yves Saint Laurent Couture Brow Slim