Yves Saint Laurent Dessin des Lèvres

svinčnik za ustnice

Yves Saint Laurent Dessin des Lèvres svinčnik za ustnice
29,00

Prihranite 18%
odtenek 01 Le Rouge 0,35 g
23,83

Koda: YSL4605 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 24. 5. 2019
Yves Saint Laurent Dessin des Lèvres
odtenek 01 Le Rouge 0,35 g | 23,83

Opis kozmetike Yves Saint Laurent Dessin des Lèvres

Svinčnik za ustnice Yves Saint Laurent Dessin des Levres preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic.

Lastnosti:

  • popolno oblikuje in poudarja ustnice
  • ima dolgotrajen učinek
  • povezuje delovanje črtala in šminke

Navodilo za uporabo:
S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice. Zapolnite lahko tudi cele ustnice.

Lastnosti

Vodoodporno
no

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.