Yves Saint Laurent Dessin des Sourcils

svinčnik za obrvi

Yves Saint Laurent Dessin des Sourcils svinčnik za obrvi
Yves Saint Laurent Dessin des Sourcils svinčnik za obrvi
odtenek 5 Ebony 1,3 g
22,55

Koda: YSL0041 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 24. 7. 2019
Yves Saint Laurent Dessin des Sourcils
odtenek 5 Ebony 1,3 g | 22,55

Opis izdelka Yves Saint Laurent Dessin des Sourcils

Svinčnik za obrvi Yves Saint Laurent Dessin des Sourcils vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi.

Lastnosti:

  • poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto
  • obrvem daje volumen in obliko
  • vključno s praktično krtačko

Navodilo za uporabo:
S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.

Lastnosti

Vodoodporno
no

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.