Yves Saint Laurent La Laque Couture lak za nohte

Yves Saint Laurent La Laque Couture lak za nohte
Yves Saint Laurent La Laque Couture lak za nohte

Opis Yves Saint Laurent La Laque Couture
Lastnosti

Svojih rok ne boste mogli nehati občudovati, ko bo na njih zasijal lak za nohte Yves Saint Laurent La Laquer Couture. Vseeno je, kakšen odtenek si boste izbrali – vaši nohti bodo vedno brezhibni in po zadnji modi. Enostaven nanos, dolga obstojnost in visoko sijoč zaključek so samoumevni, hranilne sestavine pa dodatni bonus, zaradi katerega se boste v ta lak enostavno zaljubili.

Lastnosti:

  • vaše nohte okrasi z barvo po navdihih modnih trendov
  • čopič zagotavlja enostaven in hiter nanos
  • barva je intenzivna in dolgoobstojna
  • lak se hitro posuši v visok sijaj
  • preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov
  • nohte krepi in jih nahrani

Sestava:

  • rožno olje iz Čila – nohtom zagotavlja prožnost in moč
  • kalcij – krepi strukturo nohtov, ščiti nohte pred cepljenjem in lomljenjem

Navodilo za uporabo:
Na nohte nanašajte z dolgimi potegi in pustite da se posuši.

Lastnosti

Odtenek
nude
Tip laka
top coat
Učinek
posvetlitveni

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.

Recenzija Yves Saint Laurent La Laque Couture