Yves Saint Laurent Libreparfumska voda za ženske

Yves Saint Laurent Libre parfumska voda za ženske
Yves Saint Laurent Libre parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Novost
90 ml
112,00

Koda: VZR11010 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Yves Saint Laurent Libre parfumska voda za ženske
| 1 kos | 112,00
Darilo za vas
Ob nakupu nove dišave Libre od Yves Saint Laurent v velikosti vsaj 50 ml boste prejeli set razkošnih daril (kozmetična torbica, mini maskara, 2x 5 ml tekočega pudra) in hkrati še brezplačno dostavo.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
sreda 23. 10. 2019
  • Opis parfuma
  • Članki
  • O blagovni znamki
  • Odkrijte več
  • Recenzija

Opis parfuma Yves Saint Laurent Libre
Sestava

Svoboda je zapeljiva in vi veste, kako priti do nje. Povejte to naglas! Parfumska voda Yves Saint Laurent Libre govori v vašem imenu; da ste vi tista, ki zna reči ne. Tista, ki odloča, kaj je zanjo najbolj pomembno.

  • cvetlična dišava s sivkinimi akordi
  • za močno in samozavestno žensko
  • idealna za posebne priložnosti

Sestava dišave
Sestavo v zgornjih notah odpirajo dišeče esence pomarančevca v izvedbi petitgrain skupaj z akordi sivke, ki jo spremljata mandarinovo olje in črni ribez. Sivkini toni se čez čas razvijejo tudi v srčnih notah, kjer se srečajo z jasminom. V baznih notah se združijo topla vanilja z mošusom, ambro in cedrovino, kar zagotavlja veličino te dišave.

Zgodba dišave
Libre pomeni v francoščini svoboda in njen pomen je očiten v vseh elementih te čutne dišave. Namenjena je vsem močnim ženskam, za katere je svoboda prva na lestvici vrednot. Enako velja za blagovno znamko Yves Saint Laurent.

A tudi steklenička dišave ima svojo zgodbo. Razkošen prestiž se izkazuje v njenih ostrih linijah, izrazitem logotipu, ki gre okrog stekla, pa tudi v pozlačeni okrasitvi črnega pokrova v asimetrični obliki.

Sestava

Zgornje note
olje petitgrain
Srčne note
arabski jasmin, pomarančni cvet, sivka
Bazne note
ambra, madagaskarska vanilija, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

Pisali smo o Yves Saint Laurent Libre
Članki

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.

Več o Yves Saint Laurent Libre
Odkrijte več

Recenzija Yves Saint Laurent Libre

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!