Yves Saint Laurent Manifesto L'Élixirparfumska voda za ženske

3×
Yves Saint Laurent Manifesto L'Élixir parfumska voda za ženske
Yves Saint Laurent Manifesto L'Élixir parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
115,00

Prihranite 24%
50 ml
87,90

Koda: YSL2033 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 6. 4. 2020

Opis parfuma Yves Saint Laurent Manifesto L'Élixir
Sestava

Parfumska voda za ženske Yves Saint Laurent Manifesto L’Elixir predstavlja čutno in strastno kompozicijo, ki vam doda naravno neodvisnost. Intenzivna in zelo aromatična dišava ima sijoče in očarljive učinke. Gre za originalno esenco, katere kompozicija je utelešenje alkimije.

Yves Saint Laurent Manifesto L’Elixir je dišava za ženske, ki si hočejo privoščiti več kot le navadni standard. Uživajte v esencialnem koktajlu, ki je poln skrbno izbranih sestavin in bodite tudi v vsakdanjem življenju mnogo bolj sproščeni brez napetosti. Vaši vohalni čuti bodo navdušeni nad tem eliksirjem mladosti!

Dišava je bila uvedena na trg leta 2013.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
mandarina, bergamotka
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
pravi jasmin (arabski), tuberoza, heliotrop
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vanilija, kašmir les, ambroksan
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.

Recenzija Yves Saint Laurent Manifesto L'Élixir

tracking pixel