Yves Saint Laurent Rive Gauchetoaletna voda za ženske

Yves Saint Laurent Rive Gauche toaletna voda za ženske
Yves Saint Laurent Rive Gauche toaletna voda za ženske
Brezplačna dostava
100 ml
79,90

Koda: YSL0219 | Na zalogi
1
Darilo za vas
S kodo brands20 boste kupili izdelke izbranih blagovnih znamk za 20 % ceneje! Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis parfuma Yves Saint Laurent Rive Gauche
Sestava

Yves Saint Laurent Rive Gauche je prijetna lesna dišava z lahkim pridihom cvetnih tonov. Je sveža in zračna, hkrati pa tudi topla. Zaradi tega je ta toaletna voda idealna za nošenje skozi celo leto.

Original parfuma Rive Gauche je nastal že leta 1970. Od tega časa pa je doživel nekaj sprememb. Danes v dišavi prevladujejo akordi lesa skupaj s toni "chypre". Zelo prijetni so tudi akcenti hrastovega maha in vetiverja, ki jih najdete v osnovi parfuma. Naravni in osebni vonji še izboljšajo cvetno sestavino esence. Ta je sestavljena v glavnem iz nepremagljivih vrtnic, magnolij in gardenij.

Dišava Rive Gauche je poimenovana po levem bregu reke Seine, pariški četrti, ki je še več intelektualna in bohemska kot ostali deli tega izjemnega mesta. Točno takšna naj bi bila dišava Yves Saint Laurenta. Lepa kot Pariz, ampak hkrati neukročena, svobodomiselna, simbolizirajoč radost življenja. Hkrati je ta dišava popolnoma originalna in edinstvena.

Prav takšna je tudi njena uporabnica. Je to ženska, ki ljubi vzdušje Pariza in uživa vse, kar ji mesto lahko ponudi. Takšna ženska ljubi svobodo in neodvisnost, hkrati je spontana in iznajdljiva. Rada se počuti sveže kot veter, ampak so ji všeč tudi topli sončni žarki. Vse to v sebi združuje toaletna voda Rive Gauche.

Pariz je popoln tako podnevi kot ponoči. Uporabnica dišave Rive Gauche, ki se popolnoma ujema s francoskim okusom, bo prav tako kot Pariz perfektna tako v siju sonca kot mesečine. Toaletno vodo boste cenili kot odličen dodatek na romantičnem sestanku, ali nezahtevnem sprehodu po mestu. Ampak vas lahko zadovolji tudi ob slavnostnih trenutkih.
Rive Gauche je zelo nadčasovna dišava in je zaradi tega primerna kot darilo.

Sestava

Sestava
vrtnica, hrast, magnolija, aldehidi, vetiver, gardenija
Vrsta dišave
cvetlične, aldehidne

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.

Recenzija Yves Saint Laurent Rive Gauche