Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Rebel Nudes

Dolgoobstojna šminka in sijaj za ustnice 2 v 1

Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Rebel Nudes Dolgoobstojna šminka in sijaj za ustnice 2 v 1
odtenek 105 Corail Esquisse 6 ml
31,30

Koda: YSL3206 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 23. 5. 2019
Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Rebel Nudes
odtenek 105 Corail Esquisse 6 ml | 31,30

Opis kozmetike Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Rebel NudesOpis:

Sijoča dolgo obstojna šminka Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Rebel Nudes je revolucijski kozmetični pripravek za olepšanje ustnic. Šminka v svoji unikatni teksturi kombinira krepkost, nasičenost in obstojnost šminke z izrazitim leskom in edinstveno strukturo sijaja za ustnice.

Lahka konsistenca šminke taja na ustnicah, dodaja voljnost, mehkobo in dolgotrajno hidracijo. Intenzivna sijoča barva ima izjemno dolgo obstojnost in izrazito barvo in gre torej za popolnoma nov kozmetični proizvod, ki združuje učinke sijaja in šminke v eni steklenički.

Poševne, kratke in mehke ščetine aplikatorja omogočajo hitro, enostavno in precizno ličenje vaših ustnic. Ustnice bodo prijetno navlažene, prožne in popolnoma zapeljive. Njihov izrazito sijoč videz bo na edinstven način okrasil vaše ustnice. Steklenička vsebuje okence za enostavno določanje ostanka šminke. Nanašajte na ustnice odlično pigmentiran barvni sijaj, ki ga moški ne zagotovo bodo spregledali!

Učinki:

  • ustnicam dodaja nasičeno barvo in popoln sijaj
  • zagotavlja voljnost in mehkobo ustnic
  • vlaži
  • po nanosu ima dolgo obstojnost
  • združuje učinke šminke in sijaja za ustnice
  • omogoča hitro, enostavno in precizno ličenje ustnic
  • ustnicam dodaja prožnost in zapeljivost

Navodilo za uporabo:

Nanašajte eno plast na sredino ustnic in s pomočjo aplikatorja razporedite vse do kotičkov. Za bolj izrazito in prefinjeno ličenje nanesite dve plasti šminke.

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.