Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte matirajoča šminka

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte matirajoča šminka
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte matirajoča šminka

Opis izdelka Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte
Lastnosti

Določite nove meje svojim možnostim pri ličenju ustnic. V enem sloju bo mat šminka Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte vaše ustnice ovila v tanko barvno tančico. Ko bo prišel pravi čas, boste dodali naslednji sloj. O intenzivnosti barve vaših ustnic odločate samo vi.

Lastnosti:

  • šminka, ki sega od nežnega do srednjega prekrivanja
  • na ustnicah pušča mat zaključek
  • izredno lahka sestava za celodnevni občutek udobja
  • posebna tehnologija zamegli površino ustnic in jih optično zgladi
  • natančen nanos zaradi edinstvene kvadratne oblike
  • ustnice naredi mehke in gladke
  • eleganten črno-srebrn dizajn

Kako uporabljati:
Izvlecite konico šminke za največ 4 mm. Začnite nanos na sredini zgornje ustnice in nadaljuje proti kotičkom. S konice šminke lahko ustvarite obris spodnje ustnice, ki ga boste nato zapolnili z barvo. Dodajte naslednji sloj za večjo intenzivnost

Lastnosti

Odtenek
rdeč
Konsistenca
toga
Učinek
mat, dolgoobstojen

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.

Recenzija Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte