Yves Saint Laurent Tatouage Couture ultra matirajoča tekoča šminka

2×
Yves Saint Laurent Tatouage Couture ultra matirajoča tekoča šminka
Yves Saint Laurent Tatouage Couture ultra matirajoča tekoča šminka

Opis izdelka Yves Saint Laurent Tatouage Couture
Lastnosti

Tako lahka, da je na ustnicah ne boste čutili, in tako izrazita, da je nihče ne bo spregledal. To je ultra matirajoča tekoča šminka Yves Saint Laurent Tatouage Couture, ki vašim ustnicam daje intenziven odtenek in jih zavije v žametno mat tančico. Zadostuje tanka plast in vašim ustnicam se ne bo mogoče upreti. Od jutra do noči.

Lastnosti:

  • ustnicam daje maksimalno intenzivno barvo z mat učinkom
  • patentirani aplikator omogoča odlično izrisati obliko ustnic
  • za maksimalen učinek zadostuje tanka plast
  • mehka tekstura šminke rahlo drsi po ustnicah
  • izstopa po dolgi obstojnosti
  • zagotavlja občutek golih ustnic
  • hitro se suši in se ne briše

Navodilo za uporabo:
Najprej obrobite obliko ustnic s pomočjo konice aplikatorja, kot bi risali s svinčnikom. Nato aplikator obrnite na bok in zapolnite ustnice z intenzivno barvo.

Lastnosti

Odtenek
oranžen
Konsistenca
fluid
Učinek
mat

Pisali smo o Yves Saint Laurent Tatouage Couture
Članki

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.

Recenzija Yves Saint Laurent Tatouage Couture2