Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer

podlaga za osvetljevanje in tonizacijo kože

Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer podlaga za osvetljevanje in tonizacijo kože
Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer podlaga za osvetljevanje in tonizacijo kože
odtenek 3 Blue 30 ml

Koda: YSL4938 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer
odtenek 3 Blue 30 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis kozmetike Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer

Podlaga za make up Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja.

Lastnosti:

  • kožo popolnoma pripravi na nanos make upa
  • mehča
  • ščiti kožo

Navodilo za uporabo:
Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
poenotenje, pomirjanje, proti pigmentnim madežem

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.