Yves Saint Laurent Touche Éclatosvetljevalec v peresu za vse tipe kože

8×
Yves Saint Laurent Touche Éclat osvetljevalec v peresu za vse tipe kože
Yves Saint Laurent Touche Éclat osvetljevalec v peresu za vse tipe kože
odtenek 1 Rose Lumière / Luminous Radiance 2,5 ml
35,00

Koda: YSL0241 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Dve 5-ml miniaturi tekočega pudra in brezplačno dostavo boste zdaj prejeli ob nakupu ličil od Yves Saint Laurent v vrednosti vsaj 40 €.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
ponedeljek 25. 11. 2019
  • Opis izdelka
  • Članki
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Yves Saint Laurent Touche Éclat
Lastnosti

Opis:
Prekrivni korektor Yves Saint Laurent koži ponuja popolno prekrivanje vseh drobnih pomanjkljivosti in zahvaljujoč obliki aplikatorja je popolna izbira predvsem za območje okoli oči, ustnic in nosu. Njegova zelo lahka tekstura osvetljuje vse tipe kože, ima prekrivne sposobnosti make upa in deluje proti znakom utrujenosti kože.

Korektor celovito izboljša videz kože in se ji popolnoma prilega. Njegova praktična embalaža bo našla prostor v vsaki torbici in postal bo neločljivi del vsakega končnega ličenja.

Učinki:

  • zakriva pomanjkljivosti okoli oči, nosu in ustnic
  • prekriva neželene odtenke kože
  • matira in zmanjšuje sijaj
  • popolnoma se prilega koži, prekriva drobne pomanjkljivosti

Kako nanašati:
S pomočjo tanke ščetke nanesite na mesta na obrazu, ki jih želite prekriti, ter raznesite.

Lastnosti

Konsistenca
tekoči korektor
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
posvetlitveni

Pisali smo o Yves Saint Laurent Touche Éclat
Članki

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.

Recenzija Yves Saint Laurent Touche Éclat