Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick

kremasti osvetljevalec v paličici

Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick kremasti osvetljevalec v paličici
Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick kremasti osvetljevalec v paličici
odtenek 1 Light Gold 9 g
35,41

Koda: YSL07052 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 19. 6. 2019
Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick
odtenek 1 Light Gold 9 g | 35,41

Opis izdelka Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick

Kremni osvetljevalec v paličici Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick nežno poudari izbrane dele vašega obraza in koži doda nenavaden svetleč sijaj.

Lastnosti:

  • v trenutku obraz popolnoma razjasni
  • takoj se zlije s kožo za enoten in naraven videz
  • zagotovi poudarek izbranih delov obraza
  • ima prijetno kremno teksturo za enostavno nanašanje

Kako nanašati:
Osvetljevalec nanašajte na ličnici, zgornji del lic, pod obrvi, v žlebič nad zgornjo ustnico ali na predel dekolteja. Z nežnimi potezami temeljito razmažite.

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.