Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cilsmaskara za volumen z učinkom umetnih trepalnic

1×
Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils maskara za volumen z učinkom umetnih trepalnic
Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils maskara za volumen z učinkom umetnih trepalnic
odtenek 1 Black 7,5 ml

Koda: YSL2685 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Ob nakupu ženskih izdelkov Yves Saint Laurent za več kot 80 € boste zdaj prejeli kozmetično torbico in eno miniaturo dišave ali gela za prhanje po lastni izbiri. Svoje darilo izberite v košarici.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Vrsta maskare
za volumen
Barva
črna

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.

Recenzija Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils