Yves Saint Laurent Y Livetoaletna voda za moške

2×
Yves Saint Laurent Y Live toaletna voda za moške
Yves Saint Laurent Y Live toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
100 ml
84,40

Koda: YSL07057 | Na zalogi
1
DPD
torek 7. 7. 2020

Opis parfuma Yves Saint Laurent Y Live
Sestava

Ne, ko gre za najintenzivnejše trenutke vašega življenja, za vas ni urnika. Toaletna voda za moške Yves Saint Laurent Y Live Intense podpira vaše hrepenenje po doživljanju vseh vznemirljivih trenutkov takšnih, kakršni so – neposredno in s polnim odmerkom adrenalina v telesu.

  • intenzivnejša različica prve dišave linije Y
  • idealna za moške, ki se ne bojijo tvegati
  • predstavljena leta 2019

Sestava dišave
Dišavna sestava se prebuja s sijočimi in vznemirjajočimi toni bergamotke in limone. Omamna geranija se nato prepleta s cvetom pomarančevca, s katerim ustvarja harmonični par, ki zapolnjuje srčne note te žive dišave. V baznih notah toaletne vode se izrazijo topla semena tonkovca ter kakav.

Zgodba dišave
Sveža in čutna dišava Yves Saint Laurent Y Live Intense je utelešenje zadnjih nekaj sekund v zakulisju, tik pred nastopom. Njen obraz ostaja Adam Levine, ki s svojim naravnim nastopom na odru bolje kot kdorkoli drug izraža vrednote te dišave, ki bi jih lahko opisali z besedami »živeti za vznemirljive trenutke«.

Steklenička ohranja obliko svojih predhodnikov. Razlikuje se po barvi, ki prehaja iz polnočne modre v zgornjem delu do povsem prosojne barve pri dnu, pri čemer temni odtenek simbolizira temo zakulisja, svetli del pa soj reflektorjev.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
bergamotka, citronovec
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
pomarančni cvet, krvomočnica
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
kakav, fižol tonka
Vrsta dišave
citrusne, aromatične

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.

Recenzija Yves Saint Laurent Y Live