Yves Saint Laurent Ytoaletna voda za moške

1×
Yves Saint Laurent Y toaletna voda za moške
Yves Saint Laurent Y toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
78,90

Prihranite 31%
60 ml
54,80

Koda: YSL4606 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Spoznajte svežo moško novost Y Eau Fraiche! Ob nakupu moških parfumov Yves Saint Laurent nad 60 ml boste zdaj prejeli miniaturo te dišave.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
torek 14. 7. 2020

Opis parfuma Yves Saint Laurent Y
Sestava

Odmerek odločnosti za doseganje vseh ciljev, h katerim stremite, vam bo vsakodnevno nudila toaletna voda Yves Saint Laurent Y. Ta praprotna dišava je ustvarjena za vse moške, ki se ne bojijo izzivov in sledijo svojim sanjam po poti sodelovanja in vneme za dosego uspeha.

  • dišava za vse moške, ki ne obupajo nad svojimi strastmi
  • primerna za vsakodnevno nošenje, za v službo in šport
  • avtor dišave je parfumar Dominique Ropion

Sestava dišave
Omamna dišava krvomočnice, sivke in belih aldehidov je trio, ki bo kot prvi očaral vaše čute s sijočo svežino. Dišavni sestavi bodo ravnovesje nato dodali kontrastni globlji toni kadila in prave ambre.

Zgodba dišave
Yves Saint Laurent Y je namenjena generaciji Y, torej »milenijcem«. Za obraze dišave so bili izbrani predstavniki te generacije: kreativni hiphoper in igralec Loyle Carner, moderni kipar David Alexander Flin in raziskovalec Alexandre Robicquet, ki se ukvarja z umetno inteligenco.

Tudi sama steklenička dišave Yves Saint Laurent Y izraža moderni duh časa, predvsem s svojim minimalističnim dizajnom in jasnimi robovi. Nezgrešljiva črka Y odraža kreativnost in daje lastniku te edinstvene dišave priložnost za izražanje resničnega jaza.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
ingver, aldehidi, bergamotka
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
žajbelj, krvomočnica, listi vijolice
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
jelka, kadilo, cedra, mošus, ambra
Vrsta dišave
lesne

Pisali smo o Yves Saint Laurent Y
Članki

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.

Recenzija Yves Saint Laurent Y