Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Setting Powder kompaktni puder za mat videz

Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Setting Powder kompaktni puder za mat videz
Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Setting Powder kompaktni puder za mat videz

Opis izdelka Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Setting Powder
Lastnosti

Na eno stvar se lahko dandanes, ko se trendi hitro spreminjajo, zanesete: naravna mat barva bo vedno moderna. Kompaktni puder Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Setting Powder zagotavlja popoln videz. V elegantni črni izvedbi bo postal nepogrešljivi del vaše kozmetične torbice.

Lastnosti:

  • fiksira make-up in pušča mat videz
  • nežno skrije nepopolnosti kože in zmanjša pore
  • lahka tekstura se odlično zlije s kožo in jo naredi gladko
  • sestavni del je obojestranski aplikator, ki je idealen za potovanja
  • ohranja naraven videz tudi po plastenju

Kako uporabljati:
Kompaktni puder lahko nanašate samostojno ali za fiksacijo vašega make-upa.

Nasvet Notina:
V primeru samostojne uporabe pudra uporabite belo stran aplikatorja, s katerim dosežete nežno prekrivanje. Za bolj intenziven učinek pa uporabite stran z gobico in z nežnim tapkanjem nanesite puder na kožo obraza.
Za nanos na make-up uporabite čopič za puder. Dosegli boste odlično fiksiranje z mat zaključkom. Z belo stranjo aplikatorja lahko ponovite nanos za popoln videz tekom celega dne.

Lastnosti

Učinek
mat

Pisali smo o Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Setting Powder
Članki

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.

Recenzija Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Setting Powder