Yves Saint Laurent La Nuit de L'Hommeparfumska voda za moške

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme parfumska voda za moške
Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme parfumska voda za moške
Brezplačna dostava
60 ml
68,50

Koda: VZR11013 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu moških dišav blagovne znamke Yves Saint Laurent nad 50 ml boste zdaj prejeli 10-ml vzorec vroče novosti Y Live in brezplačno dostavo.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
četrtek 27. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme
Sestava

Da se vaš plamen moškosti popolnoma razplamti, ko se stemni, ne potrebujete vžigalnika. Parfumska voda Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme v vas prebudi prikrito zapeljivost nočnega ptiča roparja.

  • lesna dišava za čutne in pogumne moške
  • idealna za zvečer, pa tudi za čez dan
  • tipično moška steklenička v odtenkih žarečega ognja

Sestava dišave
Zelo privlačna dišava temelji na zgornjih notah, v katerih najdete izvlečke olja iz sandalovine, ki vas bodo spremljali dolge ure. Srčne note parfumske vode pa spadajo k sladko odišavljenemu žajblju, ki se potem malce skrije, da pridejo do izraza čutni toni pačulija.

Zgodba dišave
Dišava Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme omogoča, da preživite noč, polno izzivalne privlačnosti, strasti in kemije. Poudarja vašo čutnost, hkrati pa vas ovije v tančico skrivnosti, ki kliče po razgaljenju.

Sestava

Zgornje note
žajbelj
Srčne note
pačuli
Bazne note
sandalovina
Vrsta dišave
orientalske, lesne

O blagovni znamki Yves Saint Laurent

Kozmetika blagovne znamke Yves Saint Laurent je simbol edinstvenosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.

Yves Saint Laurent je bil eden najvplivnejših in najbolj priznanih modnih oblikovalcev 20. stoletja. Med svojo več kot 40-letno kariero je ustvarjal in spreminjal modne trende in verjel, da je lepota absolutni izraz značaja.

Yves Saint Laurent je pri svojih 25 letih prevzel vodenje modne hiše Dior in tako postal najmlajši umetniški direktor v svetu visoke mode v zgodovini. Svojo blagovno znamko je svetu predstavil leta 1961.

Ekskluzivna kozmetika, ličila in originalni parfumi znamke Yves Saint Laurent so nepogrešljiv del te slavne blagovne znamke. Pustite se očarati z edinstveno sestavo dišave Black Opium ali pa svojemu obrazu privoščite dotik izdelkov iz kolekcije Touche Éclat.

Tudi vi preizkusite razkošje najboljših izdelkov, od katerih so mnogi upravičeno postali ikone. Yves Saint Laurent – ko lepota postane gesta.

Recenzija Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme