Zadig & Voltaire Girls Can Do Anythingparfumska voda za ženske

Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything parfumska voda za ženske
Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything parfumska voda za ženske
95,00

Prihranite 32%
90 ml
64,30

Koda: ZAV00498 | Na zalogi
1
DPD
petek 22. 11. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything
Sestava

Doživite občutek svobode z žensko parfumsko vodo Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything. Simbolizira prostost in uporništvo in njena naloga je ženske opogumljati. S to dišavo zmorete res vse.

  • orientalska fougere dišava
  • za svobodno upornico brez predsodkov
  • primerna za vse priložnosti

Sestava dišave
Parfumsko vodo Girls Can Do Anything odpirajo sočni toni hruške in cveta pomarančevca. Sestavo dopolnjuje sladek fižol tonka, ki dišavo poglobi in jo pomakne v orientalski smeri. Bazne note, ki se jim ne da upreti, tvorita mošus in vanilja, katerih akordi se čutno pretakajo z ostalimi sestavinami in dajo sicer uporniški dišavi pridih elegance.

Sestava

Zgornje note
hruška, pomarančni cvet
Srčne note
fižol tonka
Bazne note
vanilija, mošus, fern
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Zadig & VoltaireFrancoska modna blagovna znamka Zadig & Voltaire je simbol neodvisnosti in ustvarjalnosti. Podjetje je nastalo leta 1997 v Parizu in njegov naslov je navdihnjen s knjigo Zadig ou la Destinée, ki jo je napisal filozof in pesnik Voltaire.

Blagovno znamko Zadig & Voltaire je ustanovil Thierry Gillier, ki je vnuk znanega Andre Gilliera, ki je bil soustanovitelj svetovno priznane blagovne znamke Lacoste. Podjetje Zadig & Voltaire se je v zavest mlade generacija vpisalo s svojo ekstravagantno modo, za katero so tipične raztrgane majice in rock prvine.

V istem ustvarjalnem duhu nastajajo tudi dišave, ki lahko naredijo velik vtis in poudarijo vašo originalnost in neodvisnost. Če iščete nenavadne mestne dišave, ki jim ne manjka čar, potem so Zadig & Voltaire prava izbira za vas!

Recenzija Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything