Zadig & Voltaire This is Him!toaletna voda za moške

1×
Zadig & Voltaire This is Him! toaletna voda za moške
Zadig & Voltaire This is Him! toaletna voda za moške
100 ml
70,50

Koda: ZAV0449 | Na zalogi
1
DPD
petek 31. 1. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Zadig & Voltaire This is Him!
Sestava

To ste vi – moški z nespregledljivo esenco možatosti, prostosti in s ščepcem divjega, kar v sebi koncentrira toaletna voda Zadig & Voltaire This is Him! Odkrijte dišavo, ki je kot ustvarjena za rokerja in džentelmena v enem moškem, ki mu stila nikdar ne zmanjka.

  • tvori par s parfumsko vodo za ženske This Is Her!
  • predstavljena leta 2016
  • dišavo dopolnjujejo kozmetični dodatki This Is Him!

Sestava dišave
V čutno doživetje vas povlečejo sočni toni grenivke in vas ne izpustijo, dokler ne pridejo na plano srčne note te dišavne sestave. V njih boste prepoznali možato noto vanilje, pikantne poprove akorde in kadilo. Bazne note so postavljene na sandalovini, ki je obenem tipična prvina dišave Zadig & Voltaire.

Zgodba dišave
Za temno črno neprosojno stekleničko se skriva dišava, ki je bila predstavljena skupaj s parfumsko vodo za ženske This is Her! Skupaj tvorita vrhunsko usklajen duet dišav. Minimalistična steklenička poudari oblikovalsko prvino v podobi popokanih sten.

Sestava

Zgornje note
grenivka
Srčne note
vanilija, kadilo
Bazne note
sandalovina
Vrsta dišave
lesne, orientalske

O blagovni znamki Zadig & VoltaireFrancoska modna blagovna znamka Zadig & Voltaire je simbol neodvisnosti in ustvarjalnosti. Podjetje je nastalo leta 1997 v Parizu in njegov naslov je navdihnjen s knjigo Zadig ou la Destinée, ki jo je napisal filozof in pesnik Voltaire.

Blagovno znamko Zadig & Voltaire je ustanovil Thierry Gillier, ki je vnuk znanega Andre Gilliera, ki je bil soustanovitelj svetovno priznane blagovne znamke Lacoste. Podjetje Zadig & Voltaire se je v zavest mlade generacija vpisalo s svojo ekstravagantno modo, za katero so tipične raztrgane majice in rock prvine.

V istem ustvarjalnem duhu nastajajo tudi dišave, ki lahko naredijo velik vtis in poudarijo vašo originalnost in neodvisnost. Če iščete nenavadne mestne dišave, ki jim ne manjka čar, potem so Zadig & Voltaire prava izbira za vas!

Recenzija Zadig & Voltaire This is Him!