Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle parfumska voda za ženske

3×
Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle parfumska voda za ženske
Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
91,00

Prihranite 32%
100 ml
61,50

Koda: ZAV00677 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 3. 2021

Opis parfuma Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle
Sestava

Doživite na lastni koži vročico plamena, kot kadar srečanje moškega in ženske v samem srcu Pariza izbruhne v strastno ljubezen. Parfumska voda za ženske Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle vam omogoči, da to zgodbo spoznate z lastnimi čuti, in vam pokaže, da je ljubezen izjemno privlačen izziv.

  • cvetlična gurmanska dišava, polna strastne ljubezni
  • predstavljena kot duet skupaj z moško toaletno vodo This is Love! Pour Lui
  • na trg dana leta 2020

Sestava dišave
Takoj od prvega trenutka vas dišava osvoji z izrazitimi ingverjevimi toni. V intenzivne čutne sfere vas čez nekaj trenutkov popelje kombinacija vijolice in vanilje. Za dolgo toplo izzvenevanje dišave poskrbijo akordi sandalovine.

Zgodba dišave
Ljubezen na prvi pogled je dočakala svojo dišavno obdelavo. V sebi jo odraža dišava Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle. Par ljubimcev, ki je postal njena predloga, predstavlja sodobna umetnika. Njuna tvorba vključuje slikanje s konicami prstov na vročo kožo teles, v katerih srce je udarila vroča strela. Avtorica dišave je Sidonie Lancesseur.

Ne le s svojo čutno in vročo vsebino, temveč se tudi s stekleničko odlično ujema z moško dišavo This is Love! Pour Lui. Na trgu sta bili predstavljeni istočasno kot ljubezenski parfumski duo.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
ingver
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vijolica
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Zadig & Voltaire

Francoska modna blagovna znamka Zadig & Voltaire je simbol neodvisnosti in ustvarjalnosti. Podjetje je nastalo leta 1997 v Parizu in njegov naslov je navdihnjen s knjigo Zadig ou la Destinée, ki jo je napisal filozof in pesnik Voltaire.

Blagovno znamko Zadig & Voltaire je ustanovil Thierry Gillier, ki je vnuk znanega Andre Gilliera, ki je bil soustanovitelj svetovno priznane blagovne znamke Lacoste. Podjetje Zadig & Voltaire se je v zavest mlade generacija vpisalo s svojo ekstravagantno modo, za katero so tipične raztrgane majice in rock prvine.

V istem ustvarjalnem duhu nastajajo tudi dišave, ki lahko naredijo velik vtis in poudarijo vašo originalnost in neodvisnost. Če iščete nenavadne mestne dišave, ki jim ne manjka čar, potem so Zadig & Voltaire prava izbira za vas!

Recenzija Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle3