Zadig & Voltaire Girls Can Say Anythingparfumska voda za ženske

Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything parfumska voda za ženske
Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
95,00

Prihranite 39%
90 ml
58,20

Koda: ZAV00601 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis parfuma Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything
Sestava

Naj vas ne bo strah, da kadar koli svobodno izrazite svoj globoko skrit jaz! Parfumska voda Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything s toni perunike, vanilje ali mošusa odlično poudari osebnost vsake moderne ženske.

  • fougère cvetlična dišava
  • uresničitev moderne ženskosti in svobodnega stanja duha
  • predstavljena je bila leta 2019

Sestava dišave
Celo sestavo odpira sladka cvetlična združitev potonike in perunike. Čez čas se pridruži fižol tonka s svojo močno, toplo in sladko aromo. V baznih notah, ki vas naredijo res nekaj posebnega, začutite močan mošus, ki se čutno združi z edinstveno vaniljo in s toni ferna.

Zgodba dišave
Ni za boječa dekleta, ki se skrivajo v kotu. Dišava Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything pooseblja spontano žensko, ki živi svobodno. Se ne boji pogajati. Se ne boji na glas povedati tega, kar druge samo šepetajo.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
perunika, potonika
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
fižol tonka
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vanilija, mošus, fern
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Zadig & VoltaireFrancoska modna blagovna znamka Zadig & Voltaire je simbol neodvisnosti in ustvarjalnosti. Podjetje je nastalo leta 1997 v Parizu in njegov naslov je navdihnjen s knjigo Zadig ou la Destinée, ki jo je napisal filozof in pesnik Voltaire.

Blagovno znamko Zadig & Voltaire je ustanovil Thierry Gillier, ki je vnuk znanega Andre Gilliera, ki je bil soustanovitelj svetovno priznane blagovne znamke Lacoste. Podjetje Zadig & Voltaire se je v zavest mlade generacija vpisalo s svojo ekstravagantno modo, za katero so tipične raztrgane majice in rock prvine.

V istem ustvarjalnem duhu nastajajo tudi dišave, ki lahko naredijo velik vtis in poudarijo vašo originalnost in neodvisnost. Če iščete nenavadne mestne dišave, ki jim ne manjka čar, potem so Zadig & Voltaire prava izbira za vas!

Recenzija Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything