Zendium Kids

zobna pasta za otroke

Zendium Kids zobna pasta za otroke
Zendium Kids zobna pasta za otroke
Zendium Kids zobna pasta za otroke
50 ml
2,60

Koda: ZND01350 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek, 23. 11. 2018
Zendium Kids
50 ml | 2,60

Opis kozmetike Zendium Kids

Zobna pasta Zendium Kids popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave.

Lastnosti:

  • preprečuje nastanek kariesa
  • krepi zobe
  • odstranjuje zobne obloge

Navodilo za uporabo:
Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.

O blagovni znamki ZendiumSkandinavska blagovna znamka Zendium, ki jo je leta 1969 ustanovil mikrobiolog Dr. Henk Hoogendoorn, se osredotoča na izdelavo in prodajo proizvodov za dentalno higieno. V času svojega obstoja je že dosegla številne uspehe.

Blagovno znamko Zendium so naredile slavno zlasti inovativne zobne paste za odrasle in otroke. Ti poleg drugega vsebujejo proteine in encime, ki ščitijo ustno votline pred nevarnimi bakterijami. Zahvaljujoč tej unikatni sestavi past Zendium lahko učinkovito preprečite nastanek zobne gnilobe in različnih problemov z dlesnimi. Nimajo nobenega negativnega vpliva na dojemanje okusa in nekatere od njih odlično osvežijo dih.

V bogati ponudbi blagovne znamke Zendium boste našli zobne ščetke, ki se odlikujejo po enostavnem in visoko učinkovitem dizajnu. Posebne omembe so vredne tudi prvovrstne ustne vode.

Izdelki Zendium so učinkoviti, varni in ne nazadnje tudi finančno dostopni. O njihovi izjemni kakovosti pričajo ne samo rezultati kliničnih študij, temveč tudi dejstvo, da jih priporoča cela vrsta zobozdravnikov. Blagovna znamka Zendium zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti lepo in zdravo zobovje, ne marajo obiskov pri zobozdravniku in iščejo kakovost le za nekaj malega denarja.