Zendium Sensitive

zobna pasta za občutljive zobe

Zendium Sensitive zobna pasta za občutljive zobe
Zendium Sensitive zobna pasta za občutljive zobe
4,50

Prihranite 31%
75 ml
3,10

Koda: ZND1296 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Zendium Sensitive
75 ml | 3,10

Opis izdelka Zendium Sensitive

Zobna pasta za občutljive zobe Zendium Sensitive zagotavlja, da boste okušali mrzle ali vroče napitke brez neprijetnega občutka. Poslovite se od povečane občutljivosti zob.

Lastnosti:

  • zmanjša občutljivost zob
  • krepi zobno sklenino
  • vzdržuje svež zadah

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte po potrebi.

O blagovni znamki Zendium

Skandinavska znamka Zendium, ki jo je leta 1969 ustanovil mikrobiolog Dr. Henk Hoogendoorn, se specializira na kakovostno zobno nego. Osredotoča se predvsem na zobne paste, ki na naraven način varujejo ustno votlino, tako kot narava sama.

Naša usta vsebujejo sistem encimov in proteinov, ki skrbijo za njihovo zaščito. Prav na osnovi tega sistema so bile razvite zobne paste Zendium, ki so z ustno votlino v popolni skladnosti in obnavljajo njeno naravno okolje.

Klinično je dokazano, da zobna nega Zendium varuje usta, krepi dlesni, preprečuje nastanek oblog in zagotavlja svež dah. Zobne paste Zendium so nežne, vendar učinkovite, in vsebujejo lastno penečo sestavino, ki je za razliko od običajno uporabljenega SLS do mehkega tkiva maksimalno nežna.

Izdelke znamke Zendium svetujejo za nego ustne votline vodilni zobozdravniki. Zobna pasta Zendium zato zagotovo ne sme manjkati v vaši kopalnici, ne glede na to, ali imate občutljiva usta ali iščete kakovostno nego za svoje zobe za vsak dan.