Zobna pasta za beljenje zob

Najbolj prodajani

Paste za beljenje zob

Iščete prijazen način domačega beljenja zob? Ali pa se samo bojite zobozdravnika? Zobna pasta za beljenje zob vam prinese zelo dobre rezultate že po nekaj uporabah.

Kako deluje belilna zobna pasta?

Osnovna naloga zobne paste za beljenje zob je odstraniti s površine sklenine pigmentacijo od kave, čaja in hrane. S tem povrne zobem naravno bel odtenek.

Belilne paste za zobe delujejo na dveh principih: fizikalnem in kemičnem. Prvi tip zobne paste vsebuje večjo količino abrazivnih sestavin oziroma majhnih delcev, ki mehansko brusijo zobno sklenino.

Zobne paste za beljenje zob, narejene na kemičnem principu, vsebujejo peroksid, ki odstranjuje barvne pigmente v sami strukturi zob.

Črna belilna pasta za zobe

Želite zobe posvetliti po naravni poti? Preizkusite beljenje zob s črnim ogljem! Hit zadnjih let, t. i. črna belilna zobna pasta, vam prinese zadovoljive rezultate. Svojo barvo je dobila po zaslugi aktivnega oglja, ki zobe nežno in po naravni poti reši zobnih oblog in madežev.

NASVET: Na manj priljubljeni kot črna pasta so tudi belilni pudri za zobe, ki vašim zobem povrnejo sijoče belo barvo. Belilni puder deluje enako kot pasta. Razlika je v tem, da zobe čisti neposredno praškast del, ne pa prah, povezan z vezivi.

Kako dolgo traja beljenje zob s pasto?

Niti najboljša belilna zobna pasta ne prinese takih rezultatov kot beljenje zob pri strokovnjaku. Vedno je odvisno od belilne paste, njene sestave in belilnega učinka.

Če želite zobe posvetliti za enega ali dva odtenka, je za vas pasta za beljenje zob idealna. Rezultati se bodo pokazali čez nekaj tednov do nekaj mesecev.

Smejte se do ušes! Pri nas namreč najdete obilico učinkovitih belilnih zobnih past priljubljenih blagovnih znamk, kot so Swissdent, Curaprox, Opalescence ali Oral B.