Gucci Bloom parfumska voda za ženskeGucci Bloom parfumska voda za ženske
Gucci Guilty Pour Homme eau de parfumGucci Guilty Pour Homme eau de parfum
Gucci Guilty Pour Homme & Guilty Pour FemmeGucci Guilty Pour Homme & Guilty Pour Femme
Gucci Guilty Love Edition Pour Homme & Pour FemmeGucci Guilty Love Edition Pour Homme & Pour Femme
Gucci Mémoire d'Une Odeur Gucci Mémoire d'Une Odeur
Gucci BloomGucci Bloom
Gucci Bloom Ambrosia di FioriGucci Bloom Ambrosia di Fiori
Gucci Flora Gorgeous GardeniaGucci Flora Gorgeous Gardenia
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Limited Edition 2020 toaletna voda za ženskeGucci Flora Gorgeous Gardenia Limited Edition 2020 toaletna voda za ženske

O blagovni znamki Gucci

Napredna, inovativna in vodilna – blagovna znamka Gucci oblikuje svet mode že skoraj sto let. Njeni modni in eklektični izdelki predstavljajo vrhunec italijanske obrtniške znanosti in so po svoji kakovosti in poudarku na detajle nepremagljivi. 

Na začetku vsega je leta 1921 stal nevpadljiv mož Guccio Gucci, ki je odprl usnjarsko delavnico. Zagotovo ga takrat ni niti prešinilo, da je ravnokar dal ime modni legendi, ki bo nekoč osvojila svet.

Danes blagovna znamka Gucci ne sije le na modnih brveh, svoje kolekcije je razširila z drugimi modnimi dodatki, pa tudi s kozmetiko in parfumi. Med najbolj znane zagotovo spadata aromatična dišava za moške Gucci Guilty ali romantična cvetlična dišava za ženske Gucci Bloom.

Po viziji sedanjega ustvarjalnega direktorja Alessandra Micheleja je blagovna znamka Gucci na novo definirala luksuz za 21. stoletje in učvrstila svojo pozicijo ene najbolj iskanih modnih hiš na svetu.

celotno besedilo skrij besedilo

Filter

Cenovni razpon

do

Darila in akcije

Za koga?

Ocena

  •   17
  •   1
Priporočeno