Manikura in pilice za nohte

Najbolj prodajani

Naredite si kakovostno manikuro kar doma in se pohvalite z brezhibno urejenimi nohti! Set za manikuro in pedikuro ali pa samo pilica za nohte, odstranjevalec obnohtne kožice, polirni blok ali škarjice in ščipalci za nohte – iz široke ponudbe na notino.si za domačo manikuro si boste prav gotovo izbrali vse za čudovite roke in nohte!

Kaj vse sodi v set za manikuro?

kakovostno pilico za nohte boste dosegli natančno obliko v kratkem času. Izberite si takšno, ki vam bo najbolj olajšala delo:

  • Steklena pilica za nohte ne cefra nohtov in ima dolgo življenjsko dobo.
  • Kovinska ali papirnata pilica oblikuje nohte natančno po vaših željah, vendar pa se hitro obrabi. Primerno za vse, ki pogosto izgubljajo pilice.

Škarje za nohte pomagajo ohraniti idealno dolžino in obliko nohtov. Da bodo škarje še bolj učinkovite, nohte pred striženjem namočite v vodo.

Ščipalec za nohte je namenjen striženju nohtov, predvsem trših, zato je ta pripomoček sestavni del vsakega seta za manikuro in pedikuro.

Odstranjevalec obnohtne kožice potisne nazaj odvečno kožico okrog nohtov. Hitro in natančno

Polirni blok za nohte naredi vaše nohte popolne. Ni namenjen brušenju, ampak izpopolnjevanju površine nohtov in njihovemu poliranju. Nohti bodo naravno sijoči tudi brez uporabe laka za nohte.

Kako si narediti manikuro doma?

Če se pravkar odločate, da si boste uredili nohte, ste na pravem naslovu! Prinašamo vam nekaj nasvetov, kako uživati v domači manikuri in kako doseči brezhiben rezultat.

  • S pomočjo odstranjevalca laka za nohte odstranite vso umazanijo in ostanke starega laka z nohtov.
  • Nohte skrajšajte s ščipalcem za nohte.
  • Nohte začnite oblikovati s pilico za nohte.
  • Odstranite odvečno kožico z nohtov. Preizkusite odstranjevalec obnohtne kožice ali škarje za obnohtno kožico.
  • Manikuro zaključite z brezhibnim nanosom laka. Boste izbrali nevsiljivo francosko manikuro ali pa boste bolj pogumni in se odločili za divje barve?

Uredite si nohte doma tako kot v salonu. S kakovostnim setom za manikuro, ščipalcem za nohte in s stekleno pilico bo to zabavno!