Čopiči za ličenje

Filter
Najbolj prodajani

Čopiči za ličenje in gobice

Kozmetični čopič je neverjeten pomočnik! Odkrijte vse vrste čopičev za ličenje in praktičnih gobic za tekoči puder ter si olajšajte dnevno in večerno ličenje. S profesionalnim čopičem za ličenje bo vaš make-up vedno videti odlično.

Sintetični vs. naravni čopiči za tekoči puder

Vprašanje ni kakovost, temveč to, za kateri tip izdelkov so ti čopiči za tekoči puder primernejši.

  • Naravne kozmetične čopiče uporabljajte predvsem za ličila v prahu (pudri, rdečila, senčila za oči).
  • Sintetični čopiči za make-up pa so bolj praktični pri nanašanju bolj mastnih osnov (šminke in tekoča senčila za oči).

Vrste čopičev za ličenje:

Čopič za make-up

Make-up čopiče prepoznate po gostih in na blizu nameščenih ščetinah, ki so ali ravne ali nekoliko poševne. Če uporabljate korektor, raje uporabljajte tanjši kozmetični čopič za korektor s poševno konico. Izdelek tako enostavno nanesite točno tja, kamor želite.

Čopič za puder

Debelejši, okrogel čopič z gosto vrsto ščetin je za nanašanje pudra idealen. Čopič za puder ima praviloma daljši ročaj, vendar obstajajo tudi t. i. kabuki čopiči s kratkim ročajem. Kabuki čopič vam pomaga ustvariti tako naravno ličenje kot polno prekrivnost v trenutku.

Čopič za senčila za oči

Čopiči za senčila so tanki in zelo nežni. Splača se imeti kar dva. Enega s čim tanjšimi ščetinami v konico za natančen nanos npr. osvetljevalca v notranji strani očesa. Drug čopič za nanašanje senčil za oči naj bi bil nekoliko širši za udobno ličenje očesnih vek.

Čopič za ustnice

V vaši kozmetični opremi ne sme manjkati niti tanek čopič za šminko z nežnimi ščetinami. Po njegovi zaslugi ustnice naličite natančno in brez napak. Zelo praktični so tudi zložljivi čopiči za ličenje, ki jih lahko vzamete s seboj na potovanja.

Čopič za obrvi

Čopič za obrvi je praviloma majhen, ploščat, poševno prirezan. Omogoča natančno zapolnjevanje manjkajočih dlačic obrvi, uporabite pa ga tudi za risanje obrob oči. Pogosto ga najdete v paru s spiralo za obrvi, ki je namenjena česanju dlačic in ureditvi njihove oblike.

Čopič za konture

Konturiranje deluje trd oreh, vendar bo s pravim čopičem konturiranje šlo z lahkoto. Čopič za konture mora imeti zelo goste in nežne ščetine. Z njegovo pomočjo zožite nos ali na primer privzdignete lične kosti.

  • Gost in rahlo poševen čopič za rdečilo je oblikovan tako, da nanese potrebno količino rdečila na vrh ličnic in pušča nežen, naraven učinek.
  • Ploščat pahljačast čopič za osvetljevalec je idealen za osvetlitev ličnih kosti. Tanjši čopič za osvetljevalec z zaobljeno konico pa poskrbi za detajlnejše delo.
  • Čopič za bronzer je po navadi rahlo poševno oblike, tako kot čopič za rdečilo. Uporabljajo pa se tudi ravno prirezani čopiči ali gostejši z zaobljeno konico. Odvisno je od vaših preferenc.

Čiščenje kozmetičnih čopičev

V kozmetičnih čopičih se nalagajo nečistoče in olje in če čopičev ne boste čistili, lahko pride do problematične kože. In kako čistiti čopiče za make-up? Najenostavnejša pot je, da uporabite katerega od pripravkov za čiščenje kozmetičnih čopičev.

Čopiče oplaknite z vodo idealno po vsakem ličenju, najmanj pa vsaj enkrat tedensko. Držite jih s ščetinami navzdol, da voda ne pride v ročaj. Spirajte tako dolgo, dokler s ščetin ne bo tekla čista voda.

Izberite si profesionalne kozmetične čopiče za oči, lica in ustnice, priljubljene gobice za tekoči puder, pa tudi cenovno ugodne sete čopičev za ličenje. Pri nas najdete samo kakovostne čopiče za ličenje priznanih blagovnih znamk.