Osvežilec zraka

Najbolj prodajani

Osvežilec zraka za dom & Osvežilec tekstila

Uživajte v svoji najljubši dišavi kjer koli in kadar koli. Osvežilec zraka pričara prijetno vzdušje v vsakem okolju. V naši ponudbi osvežilcev zraka, dišav za perilo, omare in pralne stroje si izberite svojo najljubšo dišavo, ki vas bo spremljala cel dan!

Kako izbrati osvežilec zraka za dom

Izberite vrsto osvežilca glede na način in mesto uporabe. Želite odišaviti perilo, stranišče, garderobno omaro ali veliko sobo?

  • Dišeči biseri so primerni za odišavljanje manjših prostorov, kot je kopalnica, garderobna omara ali hodnik.
  • Dišava za v omaro ali komodo odišavi vaša oblačila, če se je mehčalec že razdišal. Osveži tudi oblačila, ko jih nimate časa oprati. Preizkusite dišeče vrečke za v omaro, dišeče lističe in druge osvežilce za tekstil.
  • Osvežilec zraka lahko osveži kateri koli prostor želite. Ni treba, da uporabljate samo pršilo za dom, elegantna rešitev je aroma difuzor, ki služi tudi kot okras.
  • Dišava za pralni stroj daje oblačilom intenziven vonj. Razliko boste občutili takoj po odprtju pralnega stroja.
  • Osvežilci za WC so preprosto nujni. So najbolj priljubljeni osvežilci zraka v spreju. Prav tako bodo tudi gel blazinice in dišeče kartice služile svojemu namenu.

Na notino.si najdete cvetlične, sadne, gurmanske, osvežilne in zeliščne dišave, med katerimi si izberete najboljšo – glede na željo, razpoloženje ali priložnost. Obkrožite se s pomirjajočo dišavo sivke, sladko dišavo vanilje ali z romantično dišavo jasmina!

Naš namig: Iščete sodobni način, kako odišaviti dom? Preizkusite električni osvežilec zraka, ki služi tudi kot modni dodatek za vaš dom. Stavite na kakovost ultrazvočnega difuzorja ali električnega aroma difuzorja.

Torej, kateri osvežilec perila ali zraka si boste izbrali?