Preskoči na glavno vsebino

Odstop od pogodbe

ODSTOP BREZ NAVEDBE RAZLOGA (VRAČILO BLAGA)

Ste narobe izbrali? Z nami se vam izbire parfumov in kozmetike ni treba bati. Odstop od pogodbe brez navedbe razloga je pri nas možen v 90 dneh.

Kdaj lahko odstopim od pogodbe brez navedba razloga?

Vrnete lahko vso blago, kupljeno pri nas. Izjema je blago, ki

a) Je bilo preurejeno ali izdelano po vaših željah (npr. embalaža z graviranjem)

b) Ga ni mogoče vrniti zaradi higienskih razlogov (npr. odprti kozmetični in drugi izdelki, ki prihajajo v neposredni stik z kožo)

V primeru, da za blago izberete darilno ali ekološko pakiranje, od pogodbe o storitvi darilnega ali ekološkega pakiranja ni več mogoče odstopiti od trenutka, ko je blago zapakirano in s tem storitev zagotovljena. Opozarjamo vas, da blago zapakiramo takoj po oddaji naročila.

Od pogodbe ni mogoče odstopiti niti v primeru darilnega pakiranja blaga, od trenutka, ko je blago za vas že zapakirano. Opozarjamo vas, da vam po zakonu pripada manjša vrednost blaga tudi zaradi spremenjenih lastnosti in delovanja (npr. če ste parfum uporabljali še naprej, po tem ko ste ga že preizkusili). V takšnem primeru vam vrnemo le sorazmerno vsoto.

Kako ravnati pri odstopu od pogodbe brez navedbe razloga?

V roku 90 dni od dobave blaga nam sporočite svojo odločitev o odstopu od pogodbe. Najbolje je, da se na nas obrnete na naslov [email protected] ali na tel. številko 01 777 42 83. Lahko pa uporabite tudi vzorčni obrazec za odstop od pogodbe, ki ga najdete tukaj.

Blago nemudoma, najpozneje pa v 14 dneh od odstopa, pošljite na naslov Depo DPD, Za: Notino, Celovška cesta 492, 1000 Ljubljana. Če ste v zvezi s sklenitvijo pogodbe od nas prejeli brezplačno dodatno blago („darilo“), je treba vrniti tudi to darilo.

Nakupno ceno blaga vam bomo vrnili najpozneje v 14 dneh od dneva odstopa. S plačilom lahko v skladu z zakonom počakamo, dokler nam blaga ne vrnete. Če odstopite v prvih 14 dnevih od dobave blaga, vam pripada tudi vračilo stroškov dobave blaga. Strošek v zvezi z vračilom blaga plača stranka.

Stiki

Na vsa vprašanja glede odstopa brez navedbe razloga vam z veseljem odgovorimo na e-pošti [email protected] ali tel. številki 01 777 42 83.