Urejevalnik brade

Vzdržujte pravilno dolžino in obliko svoje brade! Moderni prirezovalniki brade vam nudijo vrsto enostavno nastavljivih nastavkov za popolno urejanje vseh podrobnosti vaše brade.

 

Urejanje brade še nikoli ni bilo bolj preprosto!

V naši ponudbi boste našli tudi brivnik za brado s sesanjem, s katerim se vam ni treba bati nereda v kopalnici, ali pa moški brivnik z laserskim usmerjanjem, s katerim boste svojo brado uredili z lasersko natančnostjo. In ne samo to. Ponujamo tudi urejevalnike brade in las 2 v 1 za enostavno urejanje brade in vaše pričeske!

Na Notino boste našli prirezovalnike zanesljivih blagovnih znamk Braun, Philips ali BaByliss. Izberite najboljši strižnik za brado in začnite z urejanjem brade z novim elanom.

celotno besedilo skrij besedilo

Imate izbrano

 • Moški
 • Nega za brado
 • Prirezovalniki
Filter

Cenovni razpon

do

Darila in akcije

Blagovna znamka

Za koga?

Ocena

 •   1
 •   1
Najbolj prodajani

Izberite najboljši prirezovalnik brade

Očarajte s perfektno pristriženo brado! S kakovostnim prirezovalnikom brade in las enostavno pristrižete svojo brado na želeno dolžino ali obliko. Izberite pravi nastavek za električni prirezovalnik brade in ustvarite lepo obliko in rez brade v nekaj minutah.

Prirezovalniki glede na namen uporabe

Pred samo izbiro premislite, za kaj moški prirezovalnik brade potrebujete. Želite ohraniti perfektno oblikovano brado, strnišče ali skupaj s tem tudi urediti frizuro in odstraniti dlačice v nosu ali ušesih?

Popolno strnišče

Strnišče je zaradi seksi videza vedno bolj priljubljeno. Strnišče vas tudi odreši skrbi z razdraženo kožo zaradi pogostega britja. Ne pozabite pa, da strnišče ni le nekaj dni neobrit obraz. Za popolno obliko in videz svoje brade uporabljajte kakovostne prirezovalnike strnišča, s pomočjo katerih brado skrajšate na dolžino od 0,5 mm do 20 mm.

Prirezovalnik za lase, če ne utegnete k frizerju

Popolno frizuro imate lahko, tudi če vaš frizer nima časa. Vas mučijo tanki lasje zadaj na vratu ali bi morali skrajšati lase na sencih? Sezite po kakovostnem prirezovalniku las in brade in oblikujte frizuro po svojih predstavah.

Večnamenski prirezovalnik vas preseneti in razveseli

Najboljši prirezovalnik brade vam pomaga z vsako dlačico, ki vas moti na obrazu. Z enim večnamenskim prirezovalnikom uredite tako brado kot linijo las okrog obraza in odstranite neželene dlačice med obrvmi, v ušesih ali v nosu. Ti večnamenski prirezovalniki so opremljeni z raznimi nastavki, s katerimi pričarate želeno obliko las in brade v trenutku.

Prirezovalnik brade in las glede na lastnosti

Poleg namena se posamezni prirezovalniki razlikujejo tudi po drugih lastnostih. Izbirajte glede na material rezil ali tip napajanja. Omeniti se splača tudi druge dobre lastnosti, ki vam olajšajo celoten proces prirezovanja las in brade.

Napajanje prirezovalnika

H glavnim tipom napajanja spadajo akumulatorji in električno omrežje. Srečali se boste tudi z baterijskim napajanjem, ki je najcenejše:

 • Akumulatorske prirezovalnike v nekaj urah napolnite in jih lahko vzamete s seboj na pot. Izkoristite jih predvsem tam, kjer ni električnega omrežja.
 • Električne prirezovalnike izkoristite predvsem v kopalnici. Če izberete ta tip prirezovalnika, se prepričajte, da ima tudi dovolj dolg kabel.
 • Baterijski prirezovalniki so starejša varianta, ki pa so zaradi baterij neodvisni od napolnjenega akumulatorja ali dostopnosti električnega omrežja.

Material rezil prirezovalnika

 • Jeklena rezila so najpogostejša. Ponujajo visoko ostrino in obenem nizko ceno, zaradi katere so dostopna vsakomur. Jeklo lahko zarjavi, zato teh rezil ne čistite v vodi.
 • Rezila iz nerjavečega jekla pa so pripravljena na čiščenje z vodo. Po kakovosti in lastnostih so podobna jeklu, ampak so odporna proti rji.
 • Rezila iz titana so praktično neuničljiva. Kakovost tega modernega materiala odgovarja njegovi višji ceni.

Praktične lastnosti prirezovalnikov brade in las, ki jih boste cenili

 • Samoostrenje vas reši skrbi s topimi rezili. Rezilo se med polnjenjem samo naostri in vam zagotovi popolno prirezovanje las ali brade.
 • Pralnost zagotovi enostavnejše čiščenje prirezovalnika po uporabi.
 • Vodoodpornost se pogosto zamenjuje s pralnostjo. Z vodoodpornimi prirezovalniki lahko greste brez skrbi pod prho, s tistimi, ki so samo pralni, tega raje ne preizkušajte.
 • Sesanje brade takoj po prirezovanju prihrani čas. Izbirajte prirezovalnike brade s sesanjem in si prihranite skrbi, povezane s čiščenjem kopalnice.

Stavite na kakovost in preizkusite profesionalni prirezovalnik brade PhilipsBraunRowenta ali Babyliss. Z najboljšim prirezovalnikom v trenutku ustvarite popolno frizuro, urejeno brado ali odstranite neželene dlačice.

celotno besedilo skrij besedilo