Senčila za oči

Filter
Cenovni razpon

do

Za koga?
Darila in akcije
Ocena
  •   43
  •   4
  •   2
  •   1
  •   1
Najbolj prodajani

Paleta senčil za oči

Senčila za oči lepo poudarijo barvo vaših oči. Tako vašemu pogledu nihče ne bo mogel uiti! S paleto senčil za oči zlahka postanete mojstrica senčenja oči. Če iščete praktični make-up za na potovanje ali v torbico, izberite senčila za oči v svinčniku ali zložljive enojne sence. Uporabnice kontaktnih leč pa bodo cenile kremasta in tekoča senčila za oči. Če vremenska napoved za jutrišnji zmenek ali razgovor napoveduje dež, vas bodo rešila vodoodporna senčila za oči.

Prava izbira vrste senčila za oči je le polovica uspeha. Veliko vlogo ima tudi odtenek, ki ga izberete glede na vašo barvo kože in barvo oči. Ključ do uspeha je, da je barva senčila za oči nasprotna barvi oči, torej je kontrastna.

Če želite urejen, naravni videz, preizkusite nude palete senčil za oči. To ustreza vsem očem brez izjeme! Za večerno zabavo, kjer želite biti v središču pozornosti, stavite na barvna ali bleščeča senčila za oči.

Katere senčila za oči ustrezajo vašim očem?

Senčila za modre oči

Modrooke imajo veliko izbiro! Svetlo modrim očem pristoji temno rjava barva, svetlo roza in vijolična barva senčil za oči. Nebeško modrim očem pa pristojijo kovinske barve. Modrozelenim očem najbolj pristojijo marelična senčila za oči.

Senčila za zelene oči

Zelenim očem najbolj pristaja vijolična barva senčil za oči. Če vijolična ni vaša barva, preizkusite svetlejše barve, kot so kremna, roza ali srebrna. Oči bodo poudarila tudi modra senčila za oči. Za večerno zabavo je najprimernejša izbira kovinsko zlata.

Senčila za rjave oči

Za rjave oči so najboljša izbira bež, marelična in zelena senčila za oči. Vedno dajte prednost močnim ali pa nasprotno svetlejšim odtenkom, da vam ne zaprejo pogleda. Zvečer pa stavite na zadimljena senčila za oči.

Senčila za sive oči

Sive oči so redkost in zato si zaslužijo, da so opazne! Tistim, ki jih imajo, bo pristajal kateri koli odtenek, ki je izrazit ali bleščeč. Za zvečer preizkusite na primer zlata senčila za oči, za čez dan pa odtenke vijolične ali oranžne.

Kako nanesti senčila za oči ali tri pravila za odličen rezultat

  1. Uporabite največ tri odtenke senčil za oči.
  2. Temnejši odtenki se nanašajo v zunanji kotiček očesa, v notranjosti pa jih postopoma svetlite.
  3. Pred ličili za oči nanesite podlago za senčila za očiza daljši obstanek.

Izbirajte med široko paleto barv na notino.si, kjer najdete kakovostna senčila za oči in palete senčil za oči svetovno znanih znamk NYX Professional Makeup, MAC Cosmetics, Makeup Revolution in drugih.