Preskoči na glavno vsebino

Parfumi Creed

Blagovna znamka Creed že več kot 250 let ustvarja izredne dišave za kraljeve družine in druge zahtevne stranke s prefinjenim okusom.

 

Od leta 1760, ko je znamko v Londonu ustanovil James Henry Creed, se že sedem generacij prenaša iz roda v rod, z očeta na sina.

Znamka Creed je poleg svoje dolge in slavne zgodovine zanimiva tudi zaradi uporabe starodavne tehnike predelave dragocenih materialov, izbranih za proizvodnjo parfumov, ki nimajo konkurence. Creed daje prednost naravnim sestavinam najvišje kakovosti pred sintetičnimi alternativami.

Parfume Creed so ponosno uporabljaje pomembne zgodovinske osebnosti, kot so na primer kraljica Viktorija, avstrijski cesar Franc Jožef in njegova žena Sisi, Sir Winston Churchill in predsednik John F. Kennedy. Creed pa tudi danes ostaja blagovna znamka kraljevih in predsedniških družin, uporabljata jo na primer Michelle Obama in Kate Middleton.

Creed vključuje moške, ženske in unisex dišave, pakirane v elegantnih stekleničkah, ki so moderna oblika zgodovinske zapuščine. Med najbolj znane parfume Creed spada Green Irish Tweed iz leta 1985. V zadnjih letih pa je doživela velik uspeh sadno-mošusova dišava Creed Aventus, ki je našla navdih v dramatičnem življenju Napoleona Bonaparta.

Blagovna znamka Creed, to je umetnost proizvodnje parfumov, popolno razkošje, brezčasen in moderen pristop k zgodovinski dediščini.

celotno besedilo skrij besedilo