Preskoči na glavno vsebino

Kako na Notinu zbiramo ocene izdelkov?

Ocene na naši spletni strani pridobivamo na več načinov:

Ko pri nas kaj kupite, se prej ali slej sami odločite, da boste za nekatere izdelke napisali ocene. To je najpogostejši način pridobivanja ocen na naši spletni strani. Hkrati nekaj časa po opravljenih nakupih pošiljamo elektronska sporočila, v katerih vas prosimo, da napišete pristno oceno izdelka. Oceno, ki jo objavite na spletni strani, preverimo po zgodovini nakupov prijavljenega uporabnika in, če je stranka pri nas izdelek res kdaj kupila, oceno označimo kot: Preverjeno.

 

Pri nas lahko ocenjujete tudi izdelke, ki jih niste kupili pri nas (ampak ste jih denimo kupili kje drugje). Za pristnost takšnih ocen ne moremo jamčiti. Enako velja tudi za ocene, napisane pred 28. majem 2022, pri katerih prav tako ne navajamo nobene oznake, saj za pristnost ocen ne moremo jamčiti.
 

 

Vplivnežem in preizkuševalcem pošiljamo darilne pakete z brezplačnimi izdelki. Ti jih za nas preizkusijo in, če tako želijo, napišejo oceno. Takšno oceno označimo kot: Darilo.

 
Ocen naših strank nikakor ne spreminjamo. Izjema so samo agresivne ali skrajno vulgarne ocene, ki jih takoj izbrišemo. Na srečo teh res ni veliko.
 
Bi radi poskusili napisati oceno? Prijavite se v svoj profil, kliknite na zavihek Kupljeni izdelki in izberite izdelek, ki ga želite oceniti, ali ga po prijavi poiščite neposredno v naši spletni trgovini.
 
Od 28. maja 2022 je pri vsaki oceni naveden vir in podatek o tem, ali je ta preverjena. Starejše ocene niso nujno 100-odstotno zanesljive.