Laki za nohte

Najbolj prodajani

Pokažite kremplje! Najboljši lak za nohte je tisti, ki pristaja vaši osebnosti. Barvo laka lahko izberete ne le glede na to, kakšni ste, ampak tudi glede na razpoloženje ali letni čas.

Bleščeči lak za nohte je kot narejen za večerno zabavo, neonski lak za poletne dni, obsijane s soncem, medtem ko je francoska manikira odlična za v službo. Izbirajte med na desetine odtenkov in tipov lakov za nohte ter ne pozabite tudi na pomočnike za modeliranje nohtov ter na kakovostno nego nohtov.

Gel lak za nohte

Iščete dolgoobstojen lak za nohte ter hrepenite po visokem sijaju in enostavnem nanosu? Potem so gel laki kot ustvarjeni za vas. Hitro se sušijo, obstojijo do 3 tedne in so odporni na opraskanine. Izbirate lahko med dvema tipoma gel lakov:

  • UV geli za nohte: UV gel se strdi v UV lučki. Nanaša se po aplikaciji podlaka (base coat) in pred zaključkom v podobi nadlaka (top coat).
  • Gel laki brez lučke: Pri lakiranju nohtov gre tudi brez UV lučke. Lak se hitro suši, dolgo obstoji, odstranjevanje laka pa je zelo preprosto.

Laki za učvrstitev nohtov

Vas mučijo krhki nohti, ki se cepijo in lomijo? Tudi za vas lakiranje ni nič prepovedanega. Zadostuje, da sežete po učvrstitvenem laku za nohte. Odlično jih nahrani, obnovi ter jim daje zdrav in negovan videz. Hranljivi lak za nohte lahko uporabite tudi kot podlago pod barvni lak za nohte.

Kaj o vas izda priljubljena barva laka za nohte?

Ste zagovornica močnih barv, brezbarvnih lakov ali kovinskih odsevov? Barva pove marsikaj o vas:

  • Bel lak za nohte ni primeren samo za francosko manikiro. Beli nohti so simbol karakterne osebnosti, primerni so za na poroko in pristajajo k porjaveli koži.
  • Marsikdo ga ima povezanega z žalostjo, vendar pa črn lak za nohte simbolizira veliko več. O svoji uporabnici pove, da je umetniška, obenem pa nekoliko uporniška.
  • Rdeč lak za nohte nosijo strastne in vase prepričane ženske, medtem ko je rožnat lak lak sanjačev in romantičnih duš.
  • Ste pogumni, organizirani, podjetni in želite biti opazni? To vse o vas pove moder ali vijoličast lak za nohte!
  • Manjkati ne sme niti rumen lak za nohte, ki je kot ustvarjen za optimistične in prijateljske ženske s smislom za humor in z željo po eksperimentiranju.

Če hrepenite po neobičajnih nohtih, preizkusite mat lak za nohte, izbirajte izrazitejše odtenke ali vsak noht nalakirajte z drugo barvo. Nimate odvečnega časa? Stavite na hitrosušeče lake za nohte, po zaslugi katerih izrazito skrajšate časa lakiranja nohtov.

Možnosti je neskončno, vendar na notino.si vedno najdete kakovostne lake za nohte ter sete lakov profesionalnih blagovnih znamk OPI, Semilac Paris ali Essie!