Dišeče sveče

Najbolj prodajani

Dišeče in dekorativne sveče

Romantična večerja v paru, božič, sproščanje po napornem dnevu – nobeden od teh trenutkov ne more miniti brez dišeče sveče. Dopolnjuje čar danega trenutka, mi pa si tako konkreten vonj za vedno povežemo s tem momentom. Dišave imajo namreč na naše razpoloženje velik vpliv. Po zaslugi dišečih sveč lahko vplivate na to, kako se boste danes počutili. Zadostuje, da izberete, potegnete z vžigalico in uživate v priljubljeni dišavi.

Na notino.si najdete aromatične sveče, katerih dišave vas bodo ogrele in pobožale po duši. Dišijo na primer kot polje sivke, vanilja ali bučni kolač. Njam! Seveda ne manjkajo niti božične svečke, ki vam bodo delale družbo pri peki piškotov in gledanju božičnih filmov.

Če pa daste kaj na dizajn, izberite med dekorativnimi svečami. Stilska dizajn svečka popestri vsako notranjost.

Votivne sveče

Če radi preizkušate dišave ali niste prepričani, da vam izbrana dišava ustreza, so prave za vas votivne sveče. Njihova teža je okrog 50 g, gorijo pa približno 15 ur. Votivne sveče lahko tudi sistematično umestite v interjer in na ta način odišavite ves prostor.

Dišeče sveče v kozarcu

Te luksuzne sveče odlično pristajajo v vsako notranjost. Iz njih je nastala priljubljena dekoracija, pa tudi izvirno darilo, ki razveseli vsakega ljubitelja dišečih sveč. Sveča v steklu je poleg tega tudi razmeroma ekološka. Kakor hitro dogori, lahko posodo umijete in jo uporabite za kaj drugega.

Sveče z lesenim stenjem

Ni vam treba hoditi na počitniško hišico. Prijetno vzdušje lahko ustvarite tudi doma v stanovanju sredi hrupnega mesta. Prasketajoča sveča ima vse, kar za to potrebujemo: oddaja prijetno toploto, čudovito diši, poleg tega pa prasketa kot ogenj v kaminu.

Dišeče čajne sveče

Iščete čajne sveče za v svečnik? Ni se vam treba zadovoljiti le z navadnimi belimi svečami brez vonja. Vzdušje pri mizi ali v spalnici vam pomagajo ustvariti dišeče čajne sveče. Enako dobro gorijo, poleg tega pa bodo dišale kot sveže oprano perilo, kašmir ali cimet. Ah!

Naravne dišeče sveče

Naravne sveče so izdelane iz sojinega, čebeljega, kokosovega ali rastlinskega voska, njihova velika prednost pa je daljši čas gorenja v primerjavi s parafinskimi svečami. Sveče iz naravnega voska dišavo sproščajo tudi takrat, ko ne gorijo več.

Katere dišeče sveče bodo na koncu osvojile vaše srce? Bodo to velike sveče v steklu, aroma sveče, sveče iz čebeljega voska ali kar cel set dišečih sveč?