Parfumi Hugo Boss

O blagovni znamki Hugo Boss

Blagovna znamka Hugo Boss je postala sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške. Že od svojih začetkov je iskana zaradi visoke kakovosti tkanin in nemškega smisla za podrobnosti ter natančnost.

Družba Hugo Boss je ponosna, da veliko pozornosti posveča potrebam in željam svojih strank. Tako je tudi pri izdelavi kozmetike, kjer je velik poudarek na izboru najkakovostnejših sestavin. Zaradi zgoraj omenjenih dejstev Hugo Boss prevladuje v svetu moške mode, toda svoj parfum ali ekskluzivni kos oblačila si lahko danes izberejo tudi dame.

Prva dišava Hugo Boss je nastala v 90. letih prejšnjega stoletja, danes pa blagovna znamka ponuja več serij modernih ženskih in moških parfumov, ki so prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu. Parfumi Hugo Boss nastajajo z namenom izražanja močne osebnosti svojega uporabnika in poudarjanja njegove lepote.

celotno besedilo skrij besedilo

Priporočeno

Hugo BOSS: Bodite šef svojega stila

Danes bi zelo težko našli osebo, ki ne bi poznala blagovne znamke Hugo Boss. V približno 100 letih svojega obstoja je iz male družbe z 20 šiviljami zrasel Hugo Boss – modni gigant, ki spada med vodilne v svetu high-end oblačil in parfumov. Hugo Boss zaposluje skoraj 15 tisoč oseb v več kot 127 državah po vsem svetu.

Svoj širok portfelj in vrhunsko kakovost je blagovna znamka Hugo Boss uokvirila z obljubo, da bodo kupci blagovne znamke Hugo Boss ob vsaki priložnosti in v vseh pogojih popolno oblečeni. Ne glede na to, ali gre za moško obleko Hugo Boss, čevlje Hugo Boss, moške ali ženske dišave, vsi modni kosi znamke Hugo Boss svojim kupcem odlično pristajajo. Know-how blagovne znamke Hugo Boss je skoncentriran v nemškem Metzingerju, kjer se je pred leti začela pisati njegova zgodba.

Korenine blagovne znamke Hugo Boss

Hugo Ferdinand Boss se je rodil 8. julija leta 1885 kot peti otrok Heinricha Bossa in njegove žene Luise, ki sta imela svojo trgovino s spodnjim perilom. Leta 1924 je modni oblikovalec Hugo Boss odprl svojo tovarno za proizvodnjo oblačil. Zaposloval je 20 do 30 šivilj in proizvodnja blagovne znamke Hugo Boss je bila usmerjena v kompletno opravo.

Navkljub vsem svetovnim dogodkom, ki so se blagovne znamke v teh letih dotaknili in jo v konkretnem času določali, „brand“ Hugo Boss vztraja vse do danes. Vsekakor je prav sedanjost tista, ki določa, kaj Hugo Boss je in kaj ponuja svojim kupcem.

Hugo Boss kot HUGO in BOSS

Vse do pomladi 2018 ste Hugo Boss očala, dišave, Hugo Boss ure, obleke, moške obleke Hugo Boss, pa tudi natikače Hugo Boss našli pod enotnim logotipom in blagovno znamko Hugo Boss. Spomladi leta 2018 pa se je portfelj Hugo Boss razdelil na blagovni znamki BOSS in HUGO. Obe ponujata oblačila, dodatke in parfume, ki priznavajo enako visoke standarde kakovosti kot blagovna znamka Hugo Boss. Tako razdeljeni pa lahko bolje zadovoljita želje ciljnih skupin, na katere se osredotočata v svojih kolekcijah. In katera je nagovorila vas?

Hugo. Boss.

Predvsem poslovna oblačila vrhunske kakovosti, pa tudi modo za prosti čas za moške in ženske boste našli pod blagovno znamko BOSS. Moške ure Hugo Boss, obleke, parfume Hugo Boss BOSS, in ostale izdelke iz portfelja blagovne znamke BOSS odlikujejo visoka sofisticiranost, vedno prvorazredna kakovost in dizajn.

Za vse tiste, ki raje določajo smer, kot pa sledijo drugim, je tu kolekcija Hugo Boss HUGO. Pogumen pristop in ležernost v sebi odražajo tako oblačila za vsak dan kot ženske dišave Hugo Boss HUGO, ure ali na primer športni copati. Hugo Boss HUGO nagovarja predvsem mlajše kupce.

Dišave Hugo Boss

Vzdolž blagovnih znamk Hugo Boss BOSS in Hugo Boss HUGO dišave Hugo Boss dolgoročno zasedajo najvišja mesta po priljubljenosti. Hugo Boss voda po britju ali dezodorant pa dopolnjujeta Hugo Boss EDT in EDP.

Parfumi za moške HUGO BOSS

Ikona med parfumi za moške Hugo Boss je postala kolekcija dišav Hugo Boss BOSS Bottled. Najbolj prodajan izdelek je toaletna voda Hugo Boss Bottled, na osnovi katere je nastala cela vrsta novih različic. Hugo Boss Bottled Night, Hugo Boss Bottled Intense, Hugo Boss Bottled Unlimited in varianti Tonic ali Oud so vzljubili moški po vsem svetu.

V kolekciji BOSS Bottled ne manjkajo niti vode po britju in dezodoranti. Darilni komplet Hugo Boss je prav gotovo popolno darilo za vsakega modernega moškega.

Na čelu izredno uspešne linije Hugo Boss, ki je omamila čute moških, je prav gotovo toaletna voda Hugo Boss BOSS The Scent. Zapeljiva dišava je dočakala tudi nadaljnje različice v obliki The Scent Private Accord, še bolj globoke parfumske vode Boss The Scent Absolute ali Boss The Scent Intense.

Hugo Boss dišave pa boste našli tudi na policah mlajše generacije moških, katerim so namenjeni parfumi Hugo Boss HUGO. Dišavo zase bodo gotovo odkrili v kolekcijah Hugo Boss HUGO Man, HUGO Just Different, HUGO Reserved ali HUGO Iced.

Parfumi za ženske Hugo BOSS

Dišave za ženske Hugo Boss so simbol prestiža, tako kot parfumi za moške Hugo Boss. Dišava Hugo Boss BOSS Ma Vie je ženske očarala s svojo nežnostjo in eleganco. Priljubljena pa ni samo parfumska voda, ampak tudi toaletna voda BOSS Ma Vie in ni čudno, da spada med ikone v svetu parfumov. Boss The Scent For Her je še ena zaokrožena linija, ki je postala prodajna uspešnica skupaj s svojim moškim partnerjem po imenu Boss The Scent For Him.

Nepremagljiva čutnost prežema to celotno kolekcijo: od prve in edinstvene parfumske vode Boss The Scent, preko bolj globoke in intenzivne Boss The Scent Absolute in Boss The Scent Intense, pa do parfumske vode polne hrepenenja Boss The Scent Private Accord. Ne glede na to, kateri parfum Hugo Boss boste izbrali, bo to vedno razvajanje za vaše čute ali pa popolno darilo za vaše bližnje.